Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060071,  20 éve épített, a legjobb helyen Pilisen   /36.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Eladó Pilisen, a település legjobb részén egy néhány éve épült, 160 m2 alapterületű, 250 m2-es, két szintes családi ház nagy nappalival, 6 hálóval.

Eladó Pilisen, a település legjobb részén, egy néhány éve épült, 160 m2 alapterületű, összesen 250 m2-es, két szintes családi ház nagy nappalival, 6 hálóval.

A földszinten található: belső garázs - 37 m2, előszoba+wc, amerikai beépített konyhás nappali-étkező 55 m2, fürdőszoba+mosókonyha+gardrób 20 m2, kamra 2 m2, plusz lépcsőház alatti tároló.
Az emeleten: 15 m2 fürdőszoba gardrób helyiséggel, 5 db 12 m2-es szoba, 1 db 15 m2-es szoba, wc, 30 m2 előszoba áll rendelkezésünkre. Az emeleti előtérben egy 3,6 kW-os split klíma van beépítve.

Padló fűtés van mind a két szinten, a fűtés és meleg víz előállításáról a garázsban elhelyezett biomassza, pellet kazán gondoskodik, valamint egy okos villanyboiler, a garázs alatt található egy 10 m2-es pince, ahol egy 3000 literes puffertartály található. A kazánnal a tartályt fűthetjük, amiben a használati meleg víz csőkígyója szolgáltatja a meleg vizet, valamint a fűtéskör is rá van kötve. A tartályban van még egy csőkígyó az esetleges napkollektorral történő melegítéshez is.
A kazánban szinte bármit eltüzelhetünk, ezáltal az éves fűtési és meleg víz költségünk kevesebb lehet, mint 100 ezer Ft! Ez a tapasztalat! A tüzelőanyag tárolására az udvar hátsó részében építve lett egy 50 m2-es fedett tároló, amelynek a hátsó 1/3-ában az egész éves mennyiség elfér.
Ebben a tároló helyiségben, amely lebetonozott, helyet kapott még egy szerelő akna is.
A gáz be van kötve, kiépítve, csak egy gázkészüléket és füstcsövet kell elhelyezni, a helye megvan. Lenti fürdőszobánkban jelenleg csak wc és mosdó üzemel, zuhanykabin elhelyezhető, beköthető, fent fürdőkád van, még egy külön mellékhelyiségnek alkalmas hellyel, mosdóval, wc-vel.
Festés után szinte azonnal költözhető lehet, kívül a színezés hiányzik, de még így is rendkívüli lehetőség, jöjjön, nézze meg, tágas terek, nagy ház, méretes telek, jó ár-érték arány.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA


Felszereltség: Tároló, Kert, Klíma, Pince, Kamra, Víz, Villany, Gáz, Csatorna, Jó közlekedésű, Műhely, Világos, Amerikai konyha, Étkező, Összkomfortos, Jó beosztású, Garázs, Gardrób, Terasz, Fúrt kút, Autóbeálló , Beépített tetőtér, Csendes környék , Előkert, Nappali, Padlófűtés , Új nyílászárók, Új tető, Új vezetékek,
Hasznos helyek a közelben: Budapest: 25 perc   autóval,
Főbb adatok
Település: Pilis
Szobák száma: 7
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: Igen
Alapterület(m2): 250
Telekméret(m2): 915 m2