Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060089S,  3 szoba+nappalis ikerház   /26.900.000 Ft
Ikerház Eladó
Alkalmi vétel
3 szoba + nappali, beépített konyhával, bútorokkal, cirkó fűtéssel, klímával, plusz 60 m2 garázzsal

Üllő város csendes részén, teljes körűen felújítva, az új részt néhány éve hozzáépítve eladó egy ikerház fél alkalmi áron, 3 háló + nappalival.

Az ingatlan amerikai konyhás nappalit kapott, impozáns burkolatokkal, új járólapokkal, minőségi kivitelezésben, szép festéssel, modern stílusban, kellemes színvilágban, igazi otthoni hangulattal, harmóniában a külsővel, részben berendezve.

Az épület klímával, riasztóval és kamerarendszerrel felszerelt. A ház berendezési tárgyaival együtt, bútorozva eladó, egészséges alku keretein belül minden maradhatna az új tulajdonosnak. Az épület önmagában cirkó fűtéses, de a garázs is fűthető, akár gázzal, akár vegyes tüzeléssel, méreteiből adódóan akár műhelynek is kiválóan alkalmas, szerelőaknával, dupla autóbeállóval.

A részben tégla falazat 7cm szigetelést kapott, a nyílászárók műanyagok, ezáltal a rezsi minimálisra csökkenthető. A klíma és az étkező garnitúra a ház árának része.

A ház belső elrendezése nagyon jó, minden helyiség a nappaliból nyílik, a fürdőszoba önmagáért beszél, a 3 szoba teljesen külön nyíló, de a két hátsó gyermekszoba akár össze is nyitható. A felnőtt háló egy külön szegmens az előszoba mellett, a másik két szoba fala duplán hő-és hangszigetelt, az ikerfél felől semmilyen áthallás nincsen.

Jöjjön, győződjön meg róla Ön, saját szemével, hogy mennyire zavaró a szomszéd, milyen a környezet, csendes, kellemes a környék, az utca aszfaltozott, a kertrész murvával szórt, egy kis melléképülettel, szaletlivel.

Kérjen időpontot kollégáinktól a személyes belső megtekintésre.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Üllő
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 72
Telekméret(m2): 420 m2