Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060091,  Egyedi ingatlan, egyedi felszereltséggel, műhellyel, nagy telekkel   /89.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
220 m2-es, kétgenerációs ház, irodával, 250 m2 műhellyel, épített medencével, dupla garázzsal, minden luxussal és kényelemmel

Éljen együtt a vállalkozásával!

Üllő legjobb helyén, közel a városközponthoz, remek utcában eladósoron egy 220 m2-es, kétgenerációs ház, irodával, pincével, 250 m2 műhellyel, épített medencével, dupla garázzsal, minden luxussal és kényelemmel.

A ház elrendezése kiváló, az alsó szinten 1 szoba, konyha-étkező, fürdő található, gyönyörűen felújítva, parafa falburkolással, felette az emeleten 1,5 szoba és gardrób rész kapott helyet, de a hozzáépített rész külön külső feljárattal 1+2 fél szobát, nappalit, konyhát, fürdőt, plusz gardróbot rejt, 10 m2 terasszal biztosítva életteret egy második, fiatalabb generációnak.

Az ingatlan telke majdnem 1.200 m2, melyen elfér ez a szép nagy kétszintes ház, benne rengeteg lehetőséggel, pazar kivitelezésben, két bejárattal, mögötte egy kis iroda található, mellette a dupla garázs kapott helyet, ennek folytatásában pedig egy 200 m2-es műhely ad teret bármilyen helyigényes munkának, autószerelőknek, asztalosoknak kiváló lehet, továbbá egy második műhely is van az udvar végében, mely további 50 m2 terület barkácsolásra, tárolásra, vagy lakóépületté átalakíthatóan, közte egy kis pincénk is van.

A házhoz tartozó hátsó kert gyönyörűen karbantartott, gondozott, a zöld pázsit közepette egy 21 m3-es medence (gépesítve, vízforgatóval) emeli az ingatlan értékét.

Birodalmunkra elektromos kapun keresztül juthatunk be, a bejárattal szemben egy térkövezett beálló és tőle balra a dupla garázs biztosítja autónk fedett védelmét, ennek ajtaja is elektromos.

Épületünk 38-as TÉGLA falazatú, szigetelve, műanyag nyílászárókkal, elektromos redőnnyel, a ház összkomfortos, összközműves, a kert locsolását 2 db fúrt kút biztosítja, a műhely 380 voltos ipari árammal felszerelt, a főépületünk fűtését gázkazán biztosítja, padlófűtéssel, radiátorokkal, pluszban egy kandallóval, és a műhely is fűthető, külön gázkazánról, ami nagy érték.

Higgyen a szemének, az olvasottak mind megvannak az ingatlanban, mely csak egy vállalkozó szellemű család költözését várja, hasonló nagy tervekkel és hasonló lelkesedéssel, üzleti vággyal, mint a jelenlegi tulajdonosok, kérjenek egy személyes bejárást az ingatlanba.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Üllő
Szobák száma: 8
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 220
Telekméret(m2): 1200 m2