Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060040S,  Nagy telkes 4 szobás családi ház üzemmel együtt eladó   /64.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Eladósoron egy kétszintes, 4 szobás családi ház pincével, melléképületekkel, galambházzal, működő üzemmel, befektetésnek, vállalkozásra

Eladósoron egy kétszintes, 2*2 szobás családi ház pincével, melléképületekkel, galambházzal, plusz a kertben hozzá tartozó, jelenleg is működő üzemmel, befektetésnek, vállalkozásra, a telek mérete miatt akár további ingatlanok építésére.

A hátsó udvar külön utcáról nyílik, két külön kapun keresztül is megközelíthető lehet az épületkomplexum. A ház lakóterülete az alábbiak szerint oszlik meg: az alsó szinten 2 szoba, konyha, fürdő található, az emeleten további 2 szoba, mosdó kapott helyet.

Az ingatlan átalakítható akár kétgenerációssá is, fűtése gázkazánról radiátorokkal működik, vagy kiegészíthető vegyes tüzeléssel.

Lássa meg Ön benne a fantáziát, az ingatlan tégla épület műanyag nyílászárókkal, jó karban, várjuk érdeklődését a megtekintéssel kapcsolatban.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Vecsés
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 120
Telekméret(m2): 2100 m2