Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ01060221S,  Eladó üzlet családi házzal Üllőn   /25.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Üzlet eladó lakóházzal együtt Üllőn frekventált, jó elhelyezkedéssel alkalmi áron

Üllő egyik forgalmas útján, modern lakóházakkal szemben eladó egy 245 m2-es, kétszintes ingatlan 434 m2-es telekkel, akár befektetésnek, akár kereskedelmi célra.

Az épületünk két külön bejárattal bír. Ennek okán két részből is áll, az egyik része egy lakóház, aminek a földszintjén található egy nagy szoba, konyha, spejz, egy wc, és egy fürdőszoba külön-külön. Az emeletre felérve egy belépő köszönt minket, ahol beépített szekrények vannak. Ezen kívül található még itt két szoba, az egyikhez tartozik egy beépített gardrób és egy méretes terasz. Emellett még egy második fürdőszoba is van az emeleten.

Az ingatlan másik része kereskedelmi célra, üzlet, bolt, kávézó részére kiválóan alkalmas. Ide belépve egy utcára néző hatalmas tér fogad minket, amiből számtalan helyiség nyílik, illemhelyek, tárolók, mosogatóhelyiségek. Innen tudunk lejutni a pincébe, ahol megtalálható a gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán. Itt az emeleten szintén egy nagy tér vár minket, ahol kialakításra került még egy WC illetve egy beépített tároló.

Az ingatlan a végtelen lehetőségek tárháza, rendkívüli ajánlat, egyszeri, alkalmi ár, várjuk hívásaikat!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Üllő
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 245
Telekméret(m2): 430 m2