Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060387SS,  Felújított családi ház Rákoscsabán eladó   /28.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
2 szoba+nappalis részben felújított családi ház eladó a 17.kerület legjobb részén!

Rákoscsaba-Újtelepen, Csabagyöngyén, az egyik legjobb környéken eladó egy összkomfortos családi ház, mely 2005. környékén fel lett újítva. A villamos vezetékek teljesen ki lettek cserélve, gáz, illetve csatorna be lett vezetve.
Iskola, bölcsőde pár percnyire, bevásárlási lehetőségek: LIDL, Aldi, Spar, 5-600 méteren belül találhatóak az ingatlantól. Buszmegállók 4-5 perc sétára vannak, 3 perc a vonatállomásra a buszjárat. Autóval az "M0" autópálya több feljárója is pár percnyi utazással könnyen elérhető.
A házba belépve egy kis nappali köszönt minket, tovább haladva konyha, étkező, 2 szoba, illetve fürdőszoba használható. Az udvaron gyümölcsfák találhatóak és van egy felújítást igénylő melléképületünk is még. Az udvaron két kocsinak is rendelkezésre áll beállási lehetőség, valamint a ház előtt az utcán további két autó is elfér.
Kellemes kis házikó, télen meleg, nyáron kellemesen hűvös, a szobákban a legnagyobb melegben is kellemes 24 fokos hőmérsékletet lehet tartani. A ház melegéről gázcirkó gondoskodik. Nagy családosoknak is ideális lehet.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Budapest
Szobák száma: 3
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 95
Telekméret(m2): 345 m2