Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060408SS,  Villanegyedben eladó tégla kockaház   /37.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Patinás környéken, igényes házak között eladósoron egy bővíthető, betonfödémes, tiszta TÉGLA, 3 szobás azonnal költözhető családi ház

Igényes lakókörnyezetben, patinás környéken, a 18. kerület villanegyedében, szinte csak szép új házak között eladóvá vált egy tiszta TÉGLA, betonfödémes, bővíthető, 3 szobás önálló családi ház 850 m2 telekkel, előkerttel, a hátsó udvarban egy hadra fogható melléképülettel.

Az ingatlan belső elrendezése kiváló, megtalálható benne minden család álma, 3 külön nyíló szoba, fürdő, külön wc-vel, konyha, kamra, plusz grátiszban egy beépített hátsó terasz. Innen nyílik a pincelejárat és a padlásfeljáró, a ház tetőtere beépíthető, ehhez a dokumentációk és a tervek is megvannak.

A ház gázcirkó fűtéses, kiegészítő kandallóval, az udvarban a melléképületen kívül műhellyel, fatárolóval, autóbeállási lehetőséggel, garázzsal.

Lássák meg Önök ebben a korához mérten kifogástalan állapotú házban leendő otthonukat, az ingatlan azonnal birtokba vehető, költözhető, és nem mellesleg megegyezés esetén akár bútorozottan is megvásárolható.

Legyen az Önöké ez a remek vétel, a környék legjobb helyén lakni, az Üllői út, a Kandó tér és a Hét vezér tér közelében kiváltság, leljék benne Önök a családi harmóniát, a karácsony hangulatát már benne tölthetik, ha hamar hívják kollégáink.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Budapest
Szobák száma: 3
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 100
Telekméret(m2): 851 m2