Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060366,  Csepel legjobb helyén eladó lakás   /28.000.000 Ft
Lakás Eladó
Alkalmi vétel
Budapest 21. kerületének legjobb részén kínálunk eladásra egy 2 szobás szigetelt társasházi lakást alkalmi áron, tehermentesen

Budapest 21. kerületének legjobb részén kínálunk megvásárlásra egy 2 szobás társasházi lakást egyedi mérős távfűtéssel, alacsony rezsivel.

A lakás belső elrendezése kiváló, a további kialakítás egyéni ízlés kérdése, az ingatlan 2 szobát, konyhát, kamrát, fürdőt, előszobát rejt, mely 50 négyzetmétert foglal magába.

A ház szigetelt, szépen rendezett, karbantartott, kerti automata öntözőrendszerrel, a közös költség csupán 10.400 Ft, az ingatlan tehermentes, a költözés megegyezés kérdése.

Az ingatlan új műanyag nyílászárókat és új radiátorokat kapott, egy festésre vár már csak.

Várjuk érdeklődő hívásaikat a megtekintéssel kapcsolatosan!

Az ingatlan rendkívül jó helyen található, a közelben van az összes csepeli közlekedési lehetőség csomópontja, buszok, hévmegálló, a Boráros téri állomás 15 perc, autóval a belváros nagyon hamar elérhető, gyalog boltok, posta is a közelben vannak.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Budapest
Szobák száma: 2
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 50