Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060177S,  TÉGLA családi ház szép telekkel külön melléképülettel   /27.990.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Kocka téglaház 2 szobával, konyhával, külön étkezővel, szép fürdővel, részben felújítva Monor városközponti részén

Kocka téglaház 2 szobával, konyhával, külön étkezővel, szép fürdővel, részben felújítva Monor városközponti részén.

Az ingatlanunk TÉGLA falazatú, ráépíthető tetőtér lehetőségével, jelenleg 2 szoba, konyha, fürdő és tágas étkező helyiségekkel, az udvarban egy fűthető szobával, a melléképület alatt pincével.

A telkünk 1.043 m2, előkerttel, az udvarban egy fedett autóbeállóval, a hátsó részen veteményesnek alkalmas területtel, a ház mögött pedig egy hadra fogható épített, földbe ásott klassz kis medencével.

Gyermekeink álma lehet az ingatlan, hiszen fogócskázni, bújócskázni és pancsolni meg napozni a legjobb adottságú telek lehet a mienk, aminek a locsolását és a medence feltöltését fúrt kútról is meg tudjuk oldani, ami a pénztárcánkat kíméli.

A ház gázfűtéses, az épületen belül egy klíma berendezéssel a nyári forróság ellen, a rezsi alacsony, az ingatlan szépen karbantartott, hasonló jó gazdát keresünk neki, aki gondját viselné és vigyázná.

Ez egy igazi kis családi otthon, annak melegségével és harmóniájával, legyen ennek a barátságos hangulatnak a részese Ön is. Várjuk érdeklődő hívásaikat!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 2
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 75
Telekméret(m2): 1043 m2