Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060236S,  Felújított 3 szobás családi ház nagy telken   /25.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Eladó Bénye településen, Monortól néhány kilométerre, egy önálló családi ház 3 szoba, konyhával, részben felújítva, új nyílászárókkal, garázzsal, pincével

Eladó Bénye településen, Monortól néhány kilométerre, egy önálló családi ház.

3 nagy szobából, konyhából, fürdőszobából áll az összkomfortos ház, mely tehermentessége és karbantartott szép állapota miatt azonnal költözhető! A ház alatt nagy pince található, mely kiváló tárolási lehetőséget nyújt. A tárolási lehetőségeket kiegészítik az udvari melléképületek, garázs.

A házban kétfajta fűtési lehetőség is kiépítésre került. Vegyes tüzelésű és gázkazán is biztosítja az otthon melegét. A nyílászárók cserére kerültek az elmúlt években, így ezek cseréjével sem kell az új tulajdonosnak foglalkoznia. A ház környezete kitűnő. Gyönyörű szép nagy kert öleli körbe a házat, mely több mindenre kínál lehetőséget! Termő gyümölcsfák teszik teljessé a kertet. A szomszédság barátságos, összetartó.

Az utca remek, a településen belül a ház a legjobb helyen található, hiszen a buszmegálló is csak egy nagyon rövid sétára van, Monor városa egy pár perces utazás után elérhető, ahol a Nyugati pályaudvar vonalának vonata található, az új M4 megépülése után Ferihegy repülőtér és Budapest határvonala 10 perc alatt elérhető lesz, így az itt található ingatlanok értéke minden bizonnyal emelkedni fog! Ha igazi otthonos, melegséget árasztó házat keres, megtalálta!

Az ingatlan akár azonnal birtokba vehető, várjuk érdeklődését a megtekintés kapcsán.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Bénye
Szobák száma: 3
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 100
Telekméret(m2): 1273 m2