Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060377,  Minimum kétlakrészes családi ház jó sok szobával nagy telken   /29.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Ár-érték arányban a legjobb ajánlat, alkalmi vétel, eladó ház Maglódon, 3*60 m2 lakóterület, külön cirkó fűtéssel, melléképülettel

Több generáció számára keresnek lehetőséget?

Adott egy ingatlan 3*60 m2 lakóterülettel, legalább 2 család összeköltözésére alkalmasan, Maglódon, Budapesthez nagyon közel.

Ár-érték arányban a legjobb ajánlat, alkalmi vétel, két generációnak külön cirkó fűtéssel, irodával, melléképülettel.

Az ingatlankomplexum főegysége, főépülete egy kétszintes, 120 m2-es tégla, betonfödémes lakóház, az alsó szintjén szoba, konyha-étkező, kamra, előszoba, fürdő elrendezésben, az emeleten további 2 szoba, hall, fürdő, terasz kialakítással, melyen felül az épület folytatásában birtokba vehető egy köztes iroda helyiség, majd újabb 2 szoba, konyha, fürdő lakótér, egy kívülről, külsőleg megközelíthető, de összenyitható szobával, nagyszülőnek, dédszülőnek.

Nem kell, hogy gyermekeink kiröppenjenek, itt a megoldás egy szép nagy család összeköltözésére, együttélésére, picit még elszeparáltan, külön légtérben.

A ház kiválóan alkalmas üzleti célra is, befektetésnek, bérbeadásra, vagy otthonról végezhető munkára, a melléképületünk az udvarban még 20 m2, illetve a telek végén található egy tároló + tyúkház is. A ház előkertes, tégla építésű, betonfödémes, még a tetőtér beépítésének lehetőségével, további bővítésre alkalmasan.

Mindkét lakótér cirkó fűtéses, a főépület pluszban vegyes tüzelésű kazánról működtethető fűtési lehetőséggel, a cirkó által nyújtott meleg vízen kívül boileres vízmelegítéssel is.

Az ingatlan családi okok miatt viszonylag sürgősen eladó, érdeklődésük esetén várjuk mihamarabbi jelentkezését.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Maglód
Szobák száma: 6
Number bathrooms: 3
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 180
Telekméret(m2): 1420 m2