Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060408S,  Szemeretelep legimpozánsabb családi háza   /68.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Budapest 18. kerületének egyik legjobb részén eladó egy 10 éve folyamatosan felújítás alatt álló 3 szobás önálló kocka tégla családi ház, autóbeállókkal, melléképülettel

Budapest 18. kerületének egyik legjobb részén eladó egy 10 éve folyamatosan felújítás alatt álló 3 szobás önálló kocka tégla családi ház, autóbeállókkal, melléképülettel.

Az ingatlan maga egy megvalósult álom, melybe ha belépünk igazi otthonosságot, lakájos családi hangulatot érezhetünk, ahol több gyermekkel is prímán el lehet férni.

A ház belső elrendezése, kialakítása kiváló, megvan benne a 3 szoba, melyek mind teljes értékűek, ezen kívül egy központi konyha-étkező, előszoba, gardrób, fürdő és folyosó kapott benne helyet, ami biztosítja a külön nyíló helyiségeket és a remek harmóniát.

A színek mindenhol mindennel összhangban vannak, a ház szerelem lehet első látásra a kedves vevőjelöltnek, a tulajdonosaink nagyon vigyázzák az ingatlant, mely cirkó fűtéses egy kiegészítő látványkandallóval, riasztóval, klímával felszerelten eladó, egészséges áralku esetén a beépített konyhabútor, a szauna, szekrények is maradhatnak akár.

Az épület kitűnő környéken található, az udvar pont elegendő méretű, a ház előkertes, oldalt 50 m2 fedett autóbeállóval, hátul 8 m2 fűtött melléképülettel, a telek végében tárolásra alkalmas épületrésszel, gyermek játszóval, trambulinnal, hintával, melyek szintén az ár részét képezhetik.

2008. óta folyamatos a felújítás, a tető 2 éve lett cserélve, a nyílászárók már újak, hőszigetelő műanyagok, a ház 2 bejáratos, TÉGLA falazatú, dryvit szigeteléssel, költeni nem kellene rá semmit, újszerű az állapot.

Megtekintése kapcsán várjuk érdeklődő hívásaikat, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésre, hívjanak, hiszen ez lehet vágyaik álomotthona.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Budapest
Szobák száma: 3
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 100
Telekméret(m2): 676 m2