Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060399,  Eladó ingatlan a Westend City Center vonzáskörzetében!   /108.000.000 Ft
Lakás Eladó
Alkalmi vétel
Újlipótvárosban eladósoron egy 100 m2-es, 3 szobás, teljes körű belső felújításon átesett, 1. emeleti lakás, körben tele napfénnyel, beépített gépesített bútorokkal

Eladó a XIII. kerületben, a Visegrádi utcában egy 100 m2-es 3 szobás tehermentes duplakomfortos ingatlan. A lakás teljes felújítására 2018 nyarán került sor. Az új modern fali- és padlóburkolatok egységes összképet alkotnak, a hangulatot a rejtett mennyezeti világítás biztosítja. A felújításkor megtörtént a teljes nyílászárók cseréje, az új redőnyök távirányítással működnek. A gépesített konyhában új beépített bútorok vannak. A konyhai gépesítés részét a beépített hűtő és fagyasztó, a sütő, az indukciós főzőlap, valamint a mosogatógép alkotja. Az ingatlan egyedi vízórával rendelkezik, a távfűtés egyedi méréssel történik. A lakás sajátossága a hatalmas ablakok, melynek köszönhetően az ingatlan rendkívül világos. A kényelmet a tágas belső terek adják. A szobákból a belső udvarra nyílik kilátás, illetve az utcaképből kapunk egy szeletet. A lakás csendes, az utcazaj nem hallatszik be.

A ház lakóinak lehetőségük van a közelben lévő 24 órás bejárású teremgarázsban parkolni, melynek havi költsége 25.000 Ft.

A környékről

Pár perces sétával elérhető a Szent István körút, továbbá a Nyugati pályaudvar. A közlekedés kiváló, nem messze jár a 3-as metró, a 4-6-os villamos, a 26-os, a 91-es és a 191-es buszok, kisebb sétával elérhető a 2-es villamos. A közelben minden megtalálható, boltok, éttermek, üzletek, cukrászdák, patika, illetve a Westend City Center remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Könnyen megközelíthető a minden korosztály által méltán kedvelt Margitsziget.

Az ingatlan azonnal költözhető!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Budapest
Szobák száma: 3
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 100