Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060102,  Igazi nagyágyú wellness részleggel   /45.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Ritka, egyedi kínálat! Igazi nagyágyú ez a 6+ szobás családi ház wellness részleggel alkalmi áron a város legjobb részén!

Ritka, egyedi kínálat!

Igazi nagyágyú ez a 6+ szobás családi ház wellness részleggel alkalmi áron a város legjobb részén!

Megvételre ajánlja tulajdonosa szeretett otthonát, mely egy igazi ritkaság, egy gyöngyszem a monori kínálatban, jelenlegi piaci helyzetben ár alatt.

Az ingatlan korát jóval megelőző stílusú, állapotú, igényű, büszkeségre okot adó, makulátlan statikai jellemzőkkel bíró, kétszintes, 6 szobás, önálló, tégla építésű családi ház belső úszómedencével.

A ház alsó szintjén előtér, fürdő, szeparált konyha és egy 30 m2-es nappali áll rendelkezésünkre, mely közvetlen belső kapcsolattal bír a medence és szauna résszel. Az emeleten további 5 szoba vehető birtokba, melyek közül az egyik felezhető még akár, ha szükség lenne rá, vagy nagynappalinak kiválóan alkalmas lehet. Mindehhez jár egy második fürdő is.

Fűtésünk kondenzációs kazánról működik, az ingatlan összkomfortos, összközműves természetesen.

Az épület tágas tereinek méretei 264 m2 összterületet foglalnak magukba, a wellness kiszolgáló részleggel együtt, két szinten, a telek 556 m2, melyre elektromos bejáraton keresztül juthatunk be, a garázs is elektromos kapus, az udvar parkosított, előkerttel, kutyabiztos kerítéssel, mindezek egy pihenőpark szomszédságában, vasútállomástól is csak percre érhetőek el.

Monor városa nagyon nagy fejlesztések között és előtt áll, az új M4 autópálya és a gyorsvasút megépülése további fellendülést fog hozni, bővülnek a munkahelyi lehetőségek, épül, szépül a város, jó itt élni, jöjjenek el, sétáljanak egyet és próbálják ki milyen jó lenne itt lakni.

Az ingatlan közelében bevásárlási lehetőségek, többféle közlekedés, iskola, óvoda, posta pár percen belül elérhető, autóval az M0 és a repülőtér 8 perc lesz, de vonattal Kőbánya-Kispest csupán 18 perc, Nyugati pályaudvar 34 perc, várjuk érdeklődését már ma!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 6
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 264
Telekméret(m2): 556 m2