Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060012,  Felújítás alatt álló önálló üllői családi ház   /16.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Felújítás közepette jelen állapotában 17mFt-ért, teljesen felújítva megegyezés szerinti áron eladó egy önálló családi ház Üllő városában

Alkalmi vétel, sürgős eladás!

Felújítás közepette jelen állapotában 17mFt-ért, teljesen felújítva megegyezés szerinti áron eladó egy önálló családi ház Üllő városában.

Az ingatlan 2 teljes értékű szoba, konyha-étkező, fürdő elrendezésű, félkész állapotban, felújítás közepette, meghagyva a lehetőséget az új tulajdonosnak, hogy saját ízlése és igényei alapján fejezhesse be, vagy jelenlegi tulajunk is szívesen felújítja kulcsrakészre a házat megegyezés alapján.

Gondoljon a jövőre előre, az épületre hosszú évekig nem kell majd költeni egyáltalán, a ház új nyílászárókat kapott, új a tető, új cserepekkel, nem kell hozzányúlni a vezetékekhez, ki van építve a rendszer a villanyfűtéshez is. Az ingatlan beton alapon nyugszik, körbe van szigetelve, és Üllő legjobb helyén fekszik, közelben található bolt, óvoda, piac.

Hátsó teraszunk 18 m2, a telek kellemes méretű, autóbeállásra lehetőséget biztosít és minőségben nyújthatja mindazt, amit egy újszerű ingatlan tudhat, fejezze be Ön, vagy bízza szakemberekre a munkát, hogy már csak be kelljen költöznie. Az ár így megegyezés szerinti lesz.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Üllő
Szobák száma: 2
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 65
Telekméret(m2): 745 m2