Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060071S,  Mesebeli mézeskalács házikó   /35.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Pazar környezetben, minden luxussal felszerelve, kiváló minőségű, első osztályú önálló családi ház dupla telken

Keressük Jancsit és Juliskát ehhez a mesébe illő mézeskalács házikóhoz mint új tulajdonosokat.

Csodálatos természeti környezetben, ugyanakkor közlekedésileg a központhoz is közel, illetve a hamarosan átadásra kerülő új út csatlakozásának közelében kínáljuk megvásárlásra ezt a rendkívül hangulatos családi otthont.

Az ingatlan minden kényelmi luxussal, további műszaki extrákkal felszerelt, dupla telken fekszik, mely így további bővítésre, hozzáépítésre, akár egy második ház, üzlet, telephely felépítésére is lehetőséget biztosít, vagy gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. Az udvar összesen 3.400 m2, melyre elektromos tolókapun keresztül juthatunk be, több száz négyzetméter térkőburkolat fogad minket, a kert végében, a hátsó telekrészen lótartásra kialakított hely vár ránk, karámokkal.

Az önállóan építhető telek is az aszfalt útról könnyen megközelíthető, külön villanyórával. A kertben rengeteg tujafa található, melyek szépen zöldellnek, 450 m2 gyepszőnyeggel.

Az ingatlan körben kültéri led térvilágítással ellátott, 4K felbontású kamerarendszerrel, szinte egy megfigyelőközponttal felszerelt, riasztóval védett, a kerítés önmagában több millió Ft-ot képvisel, gyönyörű, impozáns. Ekkora terület locsolásához fúrt kút áll rendelkezésünkre.

Az épületünk 2 szoba, konyha, étkező, fürdő elrendezésű az alsó szinten, a beépített tetőtérben további hálószoba, konyha, fürdő kialakítása van folyamatban, külön külső feljárattal. A házat kézműves famunkával díszített terasz ékesíti, hátul 1mFt értékű rozsdamentes acéllépcsővel. A konyhabútor, valamint az oda beépített gépek: mosó-szárítógép, mosogatógép, gáz főzőlap-villanysütő, a tv szekrény és 3 tv box a vételár részét képezik. Az ingatlan akár bútorozva, tv-vel felszerelve is megvásárolható.

A ház vadonatúj tetőszerkezetet kapott, LINDAB borítással, 30 év garanciával, körben dryvit szigeteléssel, igényes színezett nemes vakolattal, új nyílászárókkal, felújított villanyhálózattal, új gépészettel. A központi fűtés külön kazánházból vegyes tüzeléssel és egy ezer literes, óriási puffertartállyal megoldott, lapradiátorokkal, mely áramkimaradás esetén akár több napig is biztosíthatja a meleget. Ipari áram is van.

Az ingatlan újra előállítási költsége jelen körülmények között minimum 50 mFt körüli értéket képviselne, éljen a lehetőséggel, hogy bekerülési áron az Öné lehet ez a csodaszép, azonnal költözhető állapotú ingatlan.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Pilis
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 110
Telekméret(m2): 3400 m2