Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060176S,  Nagyszerű lehetőség az Árpád híd közelében!   /36.200.000 Ft
Lakás Eladó
Alkalmi vétel
13. kerületben, Petneházy utcában, 2. emeleti, egy szoba + amerikai konyhás nappalis lakás eladó

Eladó a XIII. kerületben, a Petneházy utcában egy 2. emeleti 41 m2-es másfél szobás téglaépítésű ingatlan. A lakásban található egy kis előszoba, egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, valamint külön helyiségben a fürdőszoba és a WC. A lakás sajátossága, hogy a belmagassága nagyobb, mint a környéken lévő hasonló újépítésű ingatlanoknak. Lehetőség van kisebb erkély kialakítására. A lakás világos és rendkívül csendes. A lakóközösség összetartó.

Közvetlenül a házzal szemben áll meg a 32-es busz. Az Árpád híd pár perces sétával elérhető, ahonnan a 3-as metró, az 1-es villamos és számos buszjárat közlekedik. Ennek köszönhetően a közlekedés kiváló. Pillanatok alatt megközelíthető a Béke tér, a József Attila Színház, illetve mindössze 15 perc alatt a Margitsziget is elérhető.

A környéken egészségügyi intézmények, bölcsődék, óvodák, iskolák, főiskola, éttermek, sportlétesítmények, továbbá számos bevásárlási lehetőség található, közvetlenül a ház aljában egy kisbolt működik.

Az ingatlan azonnal költözhető! Igény esetén bútorzattal együtt megvásárolható!

Nagyon jó lehetőség befektetésnek is!

Irányár: 36.200.000 Ft

Az ingatlan remek helyen található, egy méltán kedvelt környéken. Amennyiben nem szeretne lemaradni róla, hívjon, hogy minél előbb megtekinthesse!

Érdeklődni Balázs Szilviánál a 0670/676-8887 telefonszámon lehet.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Budapest
Szobák száma: 2
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 41