Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060163,  5 szobás 2 klímás 2 garázsos tégla ház Monor szívében   /42.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Monor közepén, állomástól és városközponttól is csupán lépésekre eladó egy szép nagy tégla ház jó karban

Monor mértani közepén, állomástól és városközponttól is csupán lépésekre eladó egy szép nagy tégla ház jó karban, dupla garázzsal.

Épületünk színtiszta tégla falazatú, perlites vakolattal, körben napos helyiségekkel, a fényviszonyok okán alacsony rezsivel, kevés fűtésköltséggel.

A házban két klímaberendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet nyáron is, a műanyag nyílászárók tökéletesen szigetelnek, nem száll el a meleg sem, bent marad minden kívánt celsius fok.

Az ingatlan belső elrendezése kifejezetten családbarát, hangulatát a felső szint további két hálószobája adja, lent 3 szoba nyílik a folyosóról, otthonos érzetét a színek harmóniája adja. A földszinten a szobákon kívül egy tágas konyha-étkező vehető birtokba, fürdővel, kiegészítő helyiségekkel, kamrával, tárolórésszel, a bejárattal szemben teraszkapcsolattal.

Az udvar kellemes méretű, gondozott, füvesített, részben térkövezve, folytatásában egy kétállásos garázs formájában autóbeállási lehetőséggel.

A szomszédság kimondottan jó, barátságos a környéken mindenki, a ház közvetlen környezetében megtalálható minden, ami egy család életéhez szükséges lehet, bevásárlás, közlekedés.

Mindennapi utazáshoz, ingázáshoz tökéletes helyen fekszik a ház, tőle egy rövid sétára található a vasútállomás, pár percen belül elérhető posta, bankok, városközpont, de akár még a piactér is.

Kérjenek időpontot kollégánktól a megtekintésre.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 140
Telekméret(m2): 720 m2