Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060356SS,  Monor legszebb kétlakrészes tégla családi háza   /42.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Monor kertvárosi részén, csendes kis utcában, közlekedéshez közel eladó egy színtiszta tégla, jó nagy családi ház két lakrésszel, két külön bejárattal, melléképületekkel

Monor kertvárosi részén, csendes kis utcában, közlekedéshez közel eladó egy színtiszta tégla, jó nagy családi ház két lakrésszel, két külön bejárattal, melléképületekkel.

Az ingatlan tipikus kétgenerációs lehetőséget rejt magában, az épület nagyobb része 2 hatalmas szobát (22 és 23 m2), amerikai konyhás nappalit, fürdőt, külön wc-t nyújt számunkra, az emeleten második ütemben további bővítéssel a két háló mellé egy újabb fürdő, gardrób és közlekedő helye van már meg építési engedéllyel.

A kisebb lakrész idősebb generációk számára lehet alkalmas lakótér, a fedett terasz felől, külön bejárati ajtón keresztül nyíló előszoba, 1 szoba, konyha-étkező, fürdő, tároló, kamra áll rendelkezésünkre 56 m2 lakóterülettel, kényelmesen, cirkó fűtéssel.

A ház folytatásában található a kazánház, mögötte pedig egy kis stúdió kapott helyet, itt egy munkaállomás van kialakítva jelenleg, vízzel, fűtéssel felszerelve. Mögötte tároló helyiség, alatta pince, a telek végében pedig baromfiudvar helye van meg.

Az épület természetesen csak és kizárólag TÉGLA falazatú, részben szigetelve, műanyag nyílászárókkal, mindenhol modern thermo ablakokkal. A fűtés külön mérőórás, gázkazánnal plusz vegyes tüzeléssel, a kisebb részben külön cirkóval, 2 órával, külön rendszeren, a vízóra almérős. A villanyvezetékek újra lettek húzva, ki lettek cserélve. Az ingatlan összkomfortos, összközműves, a kert locsolására fúrt kúttal.

Kertes ház lévén gyermekeink örömére a mini játszótér, a pihenésre, sütögetésre, napozásra, labdázásra alkalmas terület az udvarban adott. A garázs körüli terület füvesített, szépen gondozott.

A kapu elektromos, 3 külön csengő van a lakrészekhez és a stúdióhoz, mely akár lehetne fodrászműhely, műkörmös, szempillás, tetováló, vagy kozmetikai szalon is.

Az ingatlan rengeteg jó lehetőséget rejt, egy nagyobb család álmainak otthona lehet, költeni nem kell rá semmit, az állapota kiváló, tisztasági festés után költözhető.

Összeköltözők figyelmébe ajánljuk, nehogy elmenjenek ez a remek lehetőség mellett, otthonról dolgozók előnyben a külön épület révén, de Budapestre ingázók, nagycsaládosok is hamar megtalálják benne a lehetőséget, ugyanis gyermekeiknek iskola, óvoda a közelben van, közlekedés szempontjából pedig a legjobb helyen fekszik a ház.

Kérjenek kollégáinktól időpont a megtekintésre, nem fognak csalódni benne, szerelem lesz első látásra, főleg nappali hangulata, harmóniája.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 178
Telekméret(m2): 990 m2