Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060290s,  Teljesen felújított ház nagy telekkel azonnal költözhetően   /23.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Csendes, nyugodt, természetközeli településen eladó egy azonnal költözhető állapotú, teljes körűen felújított önálló családi ház

Csendes, nyugodt, természetközeli településen eladó egy azonnal költözhető állapotú, teljes körűen felújított önálló családi ház nagy telekkel.

Belső elrendezésre 2 szoba, konyha-étkező, fürdő, előszoba vehető birtokba, akár két külön bejáraton keresztül, akár összenyitva, modern világításrendszerrel, összközművesen, gázfűtéssel.

Az ingatlan új nyílászárókat kapott, újak a burkolatok, minőségben, szép kivitelezéssel, a vezetékek is cserére kerültek, modern pasztell színekkel, egy szép festéssel és saját bútorainkkal azonnal költözhetünk és otthonossá is varázsolhatjuk a házat.

Az épület mellett egy garázs is rendelkezésünkre áll, a ház előkertes, hátsó udvarra néző kilátással bír a fedett terasz felől, a telek végében egy kis domboldal is hozzánk tartozik, mely egy pincét is rejt, előtte pedig egy épített kerti sütögető vár minket, hogy hadra fogjuk.

Kérjenek időpontot kollégánktól a megtekintésre, az ajánlat alkalmi, egyszeri, várunk egy ajánlatot a megvételéhez, ne késlekedjenek.

A ház fejlődő régióban található, a környező településeket fogja érinteni az új M4-es, melyen keresztül az M0-ás és Budapest is nagyon hamar és nagyon könnyen elérhető lesz.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Káva
Szobák száma: 2
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 70
Telekméret(m2): 3000 m2