Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060310,  Felújított tégla ház Vecsésen akár dupla telekkel   /32.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Felsőtelepi részen eladó egy saját részre teljesen felújított, szépen lakott, otthonos, barátságos, harmóniát sugárzó családi ház

Vecsés Felsőtelepi részén eladó egy saját részre teljesen felújított, szépen lakott, folyamatosan karbantartott, gondozott, vigyázott, otthonos, barátságos, harmóniát sugárzó családi ház.

Az ingatlanhoz tartozó telek 1.349 m2, melynek a fele megosztással eladásra várna külön 20 millió forint értékben, de egyben is eladó az egész, együtt olcsóbban, 51 millió forintért.

A ház maga a fél telken egy 80 m2-es főépület, a hozzá tartozó 70 m2 melléképületekkel, nyárikonyhával, mosókonyhával, tárolóval, garázzsal, kocsibeállóval, műhellyel. A garázskapu elektromos.

A lakóépületünk gyönyörű szépen fel lett újítva, 2 hálószoba, plusz egy tágas, napfényes nappali található benne, konyhával, szép fürdővel. A ház tégla falazatú, szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, vezetékcsere utáni állapotban, minőségi új burkolatokkal. Az ablakok redőnyösek. A ház bent riasztórendszerrel, kint kamerarendszerrel felszerelt. A fűtés gázkonvektoros, a hűtésről pedig 2 klíma berendezés gondoskodik. A konyhabútor az ár részét képezheti.

Az épület mellett a terasznál egy medence helye van lealapozva, a ház mögötti kerti kiülő biztosítja nyugalmunkat, pihenésünket, az udvar zöldnövényekkel, virágokkal teli, öröm lehet ide hazajönni.

Várjuk érdeklődésüket a megtekintés kapcsán!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Vecsés
Szobák száma: 3
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 80
Telekméret(m2): 670 m2