Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060148,  300 m2 épület fél hektár földterülettel lakhatóan   /31.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
300 m2 lakóépület, két lakrésszel, gazdálkodásra, állattartásra alkalmas területtel, garázzsal, műhellyel

300 m2 lakóépület, két lakrésszel, gazdálkodásra, állattartásra alkalmas területtel, garázzsal, műhellyel, akár csere beszámítással is.

Méreteiből adódóan egy nagyobb család számára megvételre kínálja tulajdonosunk fél hektár földterületen fekvő 300 m2-es házát, mely központi fűtéssel, 6+2 szobával, 3 fürdővel várja új tulajdonosait, akik akár gazdálkodni, akár állatokat tartani, tenyészteni, akár kutyákkal foglalkozni szeretnének.

Az ingatlan önmagában egy 4 szobás, 2 nappalis, konyha, fürdős főépület, mellette külön bejáraton megközelíthetően egy külön szoba-fürdővel, mögötte kazánházzal, majd még egy különálló szoba helyiségével. Mindezek egy körben napos, déli tájolású nagy, fedett teraszról nyílnak.

A ház két szinten 120+80 m2, alul is kettő szobával, nappali, konyha, étkező, kamra, fürdő helyiségekkel, illetve az emeleten is 80 m2 lakótérrel, 2 háló, erkélyes hall, plusz fürdő elrendezésben.

Az épület központi fűtéses egy komoly méretű és teljesítményű vegyes tüzelésű kazánnal, plusz a ház közepén a nappaliban egy működő cserépkályhával.

A melléképületek közül a karámok 150 m2 tégla épületet jelentenek, a garázs 2 autóbeállásos, aknás, közötte 7*7 méteres tégla fatároló is helyet kapott, valamint az udvarban még műhely is áll rendelkezésünkre.

A vízellátást, a locsolást fúrt kút biztosítja, az udvar részben betonozott, részben zöld, füves, a telek növénytermesztésre, gyümölcsösnek is kiváló, családi kötelékben veteményeskert külön is kialakítható benne, ugyanis több kijárat/bejárat található rajta kapukkal a kert felé.

Az ingatlan ipari árammal ellátott, kamerarendszerrel felszerelt, kérjenek egy időpontot kollégánktól a megtekintésre.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Vasad
Szobák száma: 8
Number bathrooms: 3
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 300
Telekméret(m2): 5754 m2