Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060429,  Üllő legnagyobb telkes városközponti háza   /39.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Üllő városközpontjában eladó egy szép nagy telkes önálló családi ház 2 külön lakrésszel, pincével, műhellyel, garázzsal

Üllő városközpontjában eladó egy 3.524 m2-es telken található, kétlakrészes, 2*80 m2-es, 2*2 szobás, 2 konyhás, 2 fürdős önálló családi ház.

Az ingatlan teljes mértékben kétgenerációs jellegét az adja, hogy két külön bejáraton megközelíthetően, két teljesen elszeparált, külön lakóterek várják a lakókat, a főépületben a fiatalabb generáció lakik, 2 nagyszoba, konyha, étkező, fürdő elrendezésben, a ház folytatásában fekvő részben pedig a szülők tudnak 2 szobát, konyhát, kamrát, fürdőt birtokba venni.

Mindezekhez tartozóan nyárikonyha, műhely, tároló, garázs áll rendelkezésünkre, valamint a ház fele alatt pince is van, különböző funkciójú helyiségekkel.

Az ingatlan néhány éve komoly felújításon esett át, ki lettek cserélve a nyílászárók, új a tető, a villanyvezetékek is cserére kerültek. Bent van a 3 fázis. A fűtésről gázcirkó, plusz vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hatalmas földterület locsolását fúrt kút biztosítja. A ház részben 6 cm-es dryvit szigetelést is kapott.

Az udvar rendezett, parkosított, szaletlivel, szerelőaknás garázzsal, a hátsó kertben gyümölcsfák találhatóak, illetve egy üvegház is rendelkezésünkre áll termesztésre, gazdálkodásra alkalmasan.

Az ingatlan a központban helyezkedik el, így óvoda, iskola, orvosi rendelők, önkormányzat, bevásárlási lehetőségek, tömegközlekedési eszközök 5 perces sétával elérhetőek.

A tulajdonosok részéről csere lehetőség is szóba jöhet, értékegyeztetéssel, várjuk érdeklődésüket.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Üllő
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 160
Telekméret(m2): 3524 m2