Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060450S,  2 éves 104 m2-es okostégla ház Üllőn   /45.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Üllő mini Amerikájában, új építésű lakóparkban eladó egy 3 szoba+nappalis önálló családi ház

Üllő mini Amerikájában, új építésű házak között, kedvelt lakóparki részen, remek szomszédsággal eladó egy 3 szoba+nappalis, saját részre, szívvel-lélekkel megépített önálló családi ház.

Az ingatlanba belépve egy előszoba fogad minket, cipőknek, kabátoknak, innen nyílik az első hálószoba, a ház külön szegmensében további két szoba áll még rendelkezésünkre, a gyermekek számára, közötte fürdővel és egy grandiózus, körben napfényes, hátsó teraszkapcsolatos, tágas nappali-konyha-étkezővel. A szobákban és a folyosó részen tárolásra alkalmas beépített szekrényeket kapunk, illetve a konyhabútor is az ár részét képezi.

Az ingatlan 2017.-es építésű, okostéglából, 15 cm szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, cirkós padlófűtéssel, kiegészítő radiátorokkal, alacsony rezsivel.

A ház klímával is felszerelt, riasztórendszer bekötve, az ablakok motoros redőnnyel ellátottak, a teljes közműveken kívül fúrt kúttal is rendelkezünk, ide csak be kell költözni.

Az épület belső kialakítása nagyon otthonos, hangulatos, mindenki ízlésének megelégedésére, legyen szerelem első látásra Önöknek új kínálatunk, saját családi otthonuk személyében.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Üllő
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 104
Telekméret(m2): 512 m2