Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060183S,  Eladó lakás a Béke tér közelében   /37.500.000 Ft
Lakás Eladó
Alkalmi vétel
XIII. kerület, Béke út, 5. emeleti 57 nm-es 2 szoba, konyhás tehermentes ingatlan, melyhez egy 3 nm-es loggia is tartozik

Eladó a XIII. kerületben a Béke úton egy 5. emeleti 57 nm-es tehermentes ingatlan, melyhez egy 3 nm-es loggia is tartozik. A lakás jó elosztású és nagyon világos. Az ablakok a hátsó zöld övezeti részre nyílnak budai panorámával. Tekintve, hogy az ingatlan nem a forgalmas utcára néz, így rendkívül csendes. Az ingatlan pár hete lett felújítva, teljesen újak a burkolatok, illetve a tisztasági festés is megtörtént.

A lakás elosztása:

A bejárati ajtón belépve az előszobába jutunk, amelyből nyílik a konyha és a 2 külön bejáratú szoba. Az előszobából nyílik továbbá a wc és a spájz, illetve az előszoba végén található a fürdőszoba. A nagyobbik szobából lehet kijutni a loggiára.

A parkolás a ház mögötti területen megoldható, melynek éves díja 2000 Ft.

A közelben megtalálható orvosi rendelő, iskolák, óvodák, bölcsőde, valamint 2 perc sétára az Aldi, és kisebb távolságra a Tesco. A Béke tér közelsége számos lehetőséget biztosít, itt található a Spar, a Lidl, gyógyszertárak, bankok, pékség, fodrászat, szakorvosi rendelő és a polgármesteri hivatal is.

Nagyon jó a közlekedés, a ház előtt áll meg a 14-es és a 12-es villamos, a közelben jár a 105-ös busz is. A kiváló közlekedésnek köszönhetően 15 perc alatt el lehet jutni a belvárosba. A Lehel tér, Újpest központja és a Duna Plaza kb. 10-15 perc alatt elérhető.

A kerület a legdinamikusabban fejlődő pesti kerület, ahol a bölcsődei és óvodai ellátás ingyenes! A kerületben folyamatosak a fejlesztések.

Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető!

Bárki számára ideális választás, a környéket a fiatalok és idősebbek egyaránt kedvelik.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, hogy minél előbb megtekinthesse. Érdeklődni Balázs Szilviánál a 06-70/676-8887 telefonszámon lehet.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Budapest
Szobák száma: 2
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 57