Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060324S,  3 szintes tégla ház frekventált helyen   /39.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Eladó egy sokszobás, két lakószinten jó elosztású családi ház alatta egy komoly pincerendszerrel

Eladó egy sokszobás, két lakószinten jó elosztású TÉGLA családi ház alatta egy komoly pincerendszerrel, Monor frekventált részén, kiemelten jó helyen.

Az ingatlan földszintjén egy hatalmas nappali, plusz külön konyha-étkező várja az érkezőket, a további szinteken 3 szoba + hall, könyvtársarokkal, plusz 2 szoba további tároló helyiséggel, 2 fürdővel áll rendelkezésünkre, az ingatlanból egy többcsaládos príma, barátságos és hangulatos otthont lehet varázsolni, a lehetőségek tárháza korlátlan.

A ház alatt pince biztosít komoly autóbeállási és egyéb lehetőséget, ezen kívül udvaron belül egy 200 m2-es szerelőépület található még, együttes megvásárlásuk esetén az ár kedvezőbb, külön-külön 39.9mFt és 24.99mFt az ár, együtt egy kedvező irányár kapható, a teljes telek 1.274 m2.

Érdeklődése esetén várjuk jelentkezését időpont megjelöléssel, hogy üzleti szempontból üzemmel együtt, vagy akár egy nagyobb családnak külön a főépület megmutatható legyen.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 6
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 300
Telekméret(m2): 900 m2