Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060397S,  Nagycsaládos ingatlan 5 szobával, 2 fürdővel   /39.990.000 Ft
Családi ház Eladó
Monorierdő központjához, közlekedéshez közel egy igazi nagycsaládos otthon vár eladásra

Monorierdő központjához, közlekedéshez közel egy igazi nagycsaládos otthon vár eladásra.

Kedves érdeklődők, ingatlan keresésben lévők, megvásárlásra kínálunk egy 4 szoba + nagynappalis, 2 fürdős önálló tégla családi házat, tip-top állapotban, hamar költözhetően.

Az ingatlan alsó szintjén egy hatalmas nappali, amerikai konyhás étkezővel fogad minket, melyekhez egy szoba méretű fürdő jár, zuhannyal, káddal, minden kényelmi igénnyel. Mindezek hátsó teraszkapcsolatosak az udvar felé. Az emelten 4 szoba, szép erkély, plusz egy második fürdő áll rendelkezésünkre, még egy 3 gyermekes család is kényelmesen elférhet benne, sőt még a nagyinak is marad hely lent.

Az épület természetesen TÉGLA falazatú, szigeteléssel, hőszigetelő ablakokkal, gázkazánnal + vegyes tüzeléssel, öszzközművesen, fúrt kúttal a locsoláshoz.

A ház mögött egy halastó ékesíti a telket, előkertünk virágokkal teli, a zöld terület is éppen elegendő lehet, még egy belső garázs is kapott helyet, jöjjenek, nézzék meg, szeressenek bele, álmaik otthona lesz, higgyék el.

Az ingatlan tetőtere további bővítésre, beépítésre ad lehetőséget, ha kicsinek bizonyulna ez a szép nagy ház, kérjenek időpontot a megtekintésre.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monorierdő
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 180
Telekméret(m2): 545 m2