Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060004s,  Eladó Dunakeszin egy lakóparki környezetben lévő ingatlan   /29.900.000 Ft
Lakás Eladó
Alkalmi vétel
Igényes, minőségi, fiatalos, déli fekvésű társasházi lakás alkalmi áron, gépkocsibeállóval

Újévi árcsökkentés!

Eladó Dunakeszin az Alagliget lakóparkban egy társasházi téglaépület 1. emeletén található 58 m2-es 2 szobás ingatlan. A lakás déli fekvésű, egész délután besüt a nap, így világos. Az ingatlan a belső kertre néz, melynek köszönhetően csendes. A lakás sajátossága a külön konyha és étkező. A fürdőszoba pár éve teljes felújításon esett át, így újak a burkolatok, a csaptelep, a sarokzuhanyzó, melyben masszázs funkció, hangulatvilágítás, kétnyomású zuhany, rádió és szellőztető van. A zárt udvaron belül a lakáshoz tartozik egy gépkocsibeálló. A 14 lakásos társasházban zömében fiatalok élnek, többségük kisgyermekes. A szomszédok segítőkészek!

A lakás igény esetén 2,5 szobássá átalakítható!

A lakókörnyezetről:

A lakópark egy élhetőbb környezetet biztosít, ahol csendesebbek az utcák, jobb a levegő, sok a zöld terület. Az itt élők többsége fiatal. A tavalyi évben adták át a 2 perc távolságra található általános iskolát, mely modern és fiatalos. Az idén nyitja meg kapuit az új bölcsőde, mellette épül az új óvoda, várhatóan jövő szeptemberi átadással. A bölcsőde szomszédságában van a játszótér. A közelben minden megtalálható, amire szükség van, orvosi rendelő, patika, boltok, pékség, gyorsétterem, pizzéria, cukrászda és a Tesco. A lakópark mögött található a repülőtér, ahol lehet sétálni és időnként rendezvényeknek is színtere.

A közlekedésről:

A társasháztól 2 perc sétára található a buszmegálló, ahonnan az ingyenes helyi buszjárattal kb. 5-10 perc alatt elérhető a Dunakeszi vasútállomás. Innen 20 perc alatt lehet bejutni a Nyugati pályaudvarra. Az autóval közlekedőknek az M2-es, M0-ás és M3-as autópálya könnyíti a városba jutást.

Az eladásra kínált ingatlan bármely korosztály számára jó lehetőség!

A beépített bútorok és a gépkocsibeálló az ingatlan vételárát képezik.

2019. július 1-től igényelhető az új CSOK már használt lakás vásárlására is!

Ár: 29.900.000 Ft

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Dunakeszi
Szobák száma: 2
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 58