Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060018,  3 generációs családi ház mindenhez közel   /38.500.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
1990.-ben épült, színtiszta TÉGLA, jó állapotú, folyamatosan karbantartott, új tetőt, új ablakokat kapott önálló családi ház eladó, két garázzsal, 3 lakrésszel, melléképülettel, nagy telken

1990.-ben épült, színtiszta TÉGLA, jó állapotú, folyamatosan karbantartott, 2005.-ben új tetőt kapott, részben műanyag nyílászárós, önálló családi ház vált eladóvá két garázzsal, pincével, 3 külön bejáratú lakrésszel, melléképülettel, nagy telken.

Az ingatlan alsó szintjén 2 szoba + nappali, konyha-étkező, fürdőszoba használható az egyik generáció számára önálló lakótérként 100 négyzetméteren, a felső szinten szintén 2 szoba + amerikai konyhás nappali lett kialakítva külön fürdővel, akár külső feljárattal, 70 m2 nettó lakható területtel. A két lakrész teljesen külön almérőkkel rendelkezik, külön órákkal felszerelt, külön kombi gázcirkóval ellátott.

A földszinten kiegészítésként és hangulati elemként egy nagyon szép kandalló lett beépítve, az emeleten pedig egy kályhával is rá lehet még segíteni a fűtésre.

A házhoz tartozik még az udvarban egy 30 m2-es szoba-konyhás kis melléképület, önálló lakóházként, konvektoros fűtéssel. Illetve a területen belül 2 garázs is fel lett építve, a család gépjárműveinek védelme érdekében. Valamint pince is található az épület alatt.

Az emeleten új Velux tetőtéri ablakok kerültek beszerelésre, külső feljárat is jár hozzá, könnyedén hátulról megközelíthetően, biztosan járhatóan a második generációnak, ha nem szeretnénk a belső lépcsőt használni. Mindkét szinten mindkét fürdőszoba káddal és zuhanyzóval is felszerelt, a konyhák tágasak, napfényesek, az épület belülről teljesen fel lett újítva, az alsó szint és a külön kis lakrész ablakai műanyag nyílászárók. A ház összközműves, pluszban az udvarban fúrt kúttal.

Az épület természetesen színtiszta tégla, a telek gazdálkodásra alkalmas méretű, előkerttel, külön autóbeállóval, széles kapubejárattal.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Vasad
Szobák száma: 7
Number bathrooms: 3
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 190
Telekméret(m2): 1800 m2