Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060434S,  Kistarcsa központjában 2 ház egy telken 1 áráért   /42.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Sürgősen eladó KISTARCSA CENTRUMÁBAN, mindenhez közel, csendes utcában, egy kétszintes 2+2 fél szobás és egy 2 szobás ház együtt egy telken, egy ház áráért.

Sürgősen eladó KISTARCSA CENTRUMÁBAN, mindenhez közel, csendes utcában, egy kétszintes 2+2 fél szobás és egy 2 szobás ház együtt egy telken, egy ház áráért.

Az ingatlan két generáció zavartalan együttélését szolgálhatja, vagy akár albérletként, jövedelmet is biztosíthat új tulajdonosának.

A nagyobbik téglaház, erkéllyel, terasszal és pincerésszel, alsó és felső szintjén szintén 2-2 szobás. Az alsó szinten található a konyha, fürdőszoba és külön WC, belterülete 75,4 m2. A kisebbik ház vegyes falazatú, egybenyíló két szobával, fürdőszobával, konyhával, kamrával, 62 m2-en.

A házak külön bejárattal rendelkeznek, az utca felől is. Az áram külön mérővel megoldott. Gáz és vegyes tüzelésű kazán is van, ami lehetővé teszi az ingatlanok közös fűtését, de igény szerint a kisebbik ingatlan fűtése leválasztható, cserépkályhával is fűthető.

Az épületekhez két garázs is tartozik, mindkettő szerelőaknával, autószerelő műhely kialakítása is megoldható benne.

A kert rendezett, ásott kút van a gyümölcsfák, virágok és dísznövények locsolására, a telek hátsó részében tárolóknak alkalmas melléképületek találhatóak.

Az ingatlan déli fekvésű, és Kistarcsa városközpontjának, rendkívül jó területi ellátottságához tartozik.

A Flór Ferenc kórház gyalogosan és városi busszal is elérhető (1,5 km).
A kistarcsai HÉV megálló 500 m, a zsófialigeti hév 600 m.
Bölcsőde 50 m, trafik 150 m, rendőrség, orvosi/fogorvosi rendelőintézet, posta 300 m, gyógyszertár, Coop élelmiszerbolt 500 m. Az iskola, óvoda, a kulturális központ, az uszoda, és bevásárlóközpont 800 méteres vonzáskörzetben elérhetőek.

Várjuk hívásaikat a megtekintés kapcsán!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Kistarcsa
Szobák száma: 6
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 140
Telekméret(m2): 705 m2