Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060201S,  Eladó 2 ház egy nagy telken Nyáregyházán   /19.990.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
20 milliós árkategóriában két házat kaphatunk egy áráért, szép nagy telekkel, kellemes környezetben, Pest megye egyik kedvelt településén, még közel a fővároshoz, Monortól néhány km-re

Alkalmi áron, 20 milliós árkategóriában, két házat kaphatunk egy áráért, ráadásul egy hatalmas nagy telekkel, szép környezetben, Pest megye egyik kedvelt nyugalmas településén, mégis közel a fővároshoz, Monortól néhány km-re, a falusi CSOK-ra alkalmas településen.

Az ingatlanok elhelyezkedése a kerten belül teljesen ideális, két épület fekszik az udvarban, felújított állapotban, cirkós fűtéssel, valamint kandallóval, plusz egy konvektorral.

Az egyik lakrész 2 szobás, tágas terekkel, szép festéssel, nagy konyha-étkezővel, fürdővel, új tetőszerkezettel, a második épület egy 1 szoba összkomfortos kis lakosztály, költeni nem kell jelenleg semmire, ha egy fürdő elegendő a két épülethez, vagy a kettes számú tégla kis házunk szoba, előszoba, étkezője mellé a főzőfülkét átalakítva kapunk egy második fürdőt is, és az étkezőbe helyezzük át a konyhát itt.

A főépülethez tartozik 18m2 terasz, mögötte az ingatlan szerves része egy garázs, ólak, kennel, összközmű mellett fúrt kút is van, a telket pedig tujafák díszítik és az udvarban gyümölcs is terem bőven, alma, körte, barack, szilva és dió formájában.

Várjuk érdeklődésüket, jöjjenek, tekintsük meg együtt, vegyünk 2 családi házat egyet fizetve, akár két generáció részére.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Nyáregyháza
Szobák száma: 3
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 120
Telekméret(m2): 1240 m2