Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060296,  Új építésű ikerház Üllő lakóparkjában   /43.999.000 Ft
Ikerház Eladó
Alkalmi vétel
Üllőn a Sportliget lakóparkban kínálunk megvételre egy új építésű ikerházat, melyet 3 vagy 4 szoba+nappalival Ön álmodhat meg magának.
Üllőn a Sportliget lakóparkban kínálunk megvételre egy új építésű ikerházat, melyet 3 vagy 4 szoba+nappalival Ön álmodhat meg magának.
Az ikerházfél saroktelken található, csendes, nyugodt környezetben.
A ház 283 m2 telken, 97 m2 nettó alapterületű, amely lent 1 szoba+nappalival, konyhával és egy fürdőszobával rendelkezik, az emeleten pedig további 4 szoba, vagy megegyezés és igény szerint 3 szoba+fürdő kerülne kialakításra, megépítésre.
A ház porotherm 30-as téglából épült ytong válaszfalakkal, mely kiváló hang és hőszigetelő. Természetesen az épület kívülről körben szigetelt, ugyan fafödémes, de lehetőséget nyújt a tetőtér kialakításához/beépítéséhez. A házban előszoba, fürdő (8,3 m2), szoba (9,15 m2), nappali, konyha, étkező (összesen együtt 33,21 m2) jelenleg még egy teret alkotva várja a vevő igényeit és elképzeléseit a helyiségek kialakításához a földszinti részen, az emelet pedig 4 szoba lehetőségét rejti, gyermekekkel a legideálisabb elrendezésben.
A burkolatok választhatóak, csempe, járólap, laminált padló a megbeszélt árig. A falak fehérre festettek, de igény és megbeszélés kérdése egyéb színbeli kérés is. Az ingatlan összkomfortos, fűtése gáz cirkó radiátorokkal és/vagy padlófűtéssel és/vagy hűtő-fűtő klíma berendezéssel, vagy napelem rendszer is kivitelezhető, megoldható, ha Ön több kényelmet szeretne.
Az építkezés elején az aszfaltozott magánúthoz rendszám felismerő beléptető rendszert, napelemes udvar világítást és teljes kamera rendszert álmodott meg a kivitelező.
A ház kérhető alapból 5 szoba+nappalival, vagy megegyezés szerint 4 szoba+2 fürdővel, nappalival, az ár ennek függvényében változik.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Üllő
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 97
Telekméret(m2): 283 m2