Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060147,  Újépítésű ikerház 10mFt CSOK-kal   /42.500.000 Ft
Ikerház Eladó
Alkalmi vétel
Kulcsrakész, önálló telkes, saját külön bejáratú ikerházak a piacon, a 10+10 mFt CSOK-nak megfelelően, 2020-as átadással

Rendkívül csendes, aszfaltozott utcában, kertvárosias környezetben, a vasútállomástól néhány percre épülő, tiszta nettó 73 nm-es, 3 szobát, teraszkapcsolatos nagy méretű nappalit és kiegészítő helyiségeket tartalmazó ikerház lefoglalható!

Az ikerház úgy épül, hogy mindkét ikerfél tulajdonos külön kapun jut be a saját leválasztott telkére, elszeparáltan tudja majd élni a mindennapjait! Az ingatlanok nem érnek össze, nincsen közös fal!

Mindkét lakáshoz telken belüli térkövezett gépkocsi parkoló, térkövezett személybejáró és épület körüli járda tartozik. Tervezésünknél a barátságos, jó beosztású családi otthonok építése és a lehetőség szerinti legprivátabb életterek kialakítása voltak a fő irányelvek.

Mindkét lakáshoz utcafrontról nyíló telken belüli tetővel fedett gépkocsi beálló, garázs tartozik.

A teraszok egymástól a lehető legtávolabbi ponton helyezkednek el, önmagukban 17.5 négyzetméteresek, ezzel is biztosítva a nyugodt pihenést otthonunkban.

A ház kiváló alap műszaki paraméterekkel épül: tégla falakkal, külső szigeteléssel, legmodernebb műanyag nyílászárókkal, cserépfedéssel, az aljzatban lépésálló szigeteléssel, több rétegű födémszigeteléssel (kőzetgyapot paplannal) - ezekből a paraméterekből adódóan kiváló energiatanúsítvánnyal, alacsony rezsivel fenntarthatóan.

Riasztórendszer kicsövezése, előkészítése megtörténik.

Elektromos villanyfűtés kerül kiépítésre, mely a meleg víz ellátásról, és a fűtésről is gondoskodik majd energiahatékonyan.

Opcionálisan rendelhető padlófűtés a helyiségekbe.

A tetőtérbe való feljutás lenyitható padlásfeljárón történik.

MÉG MINDEN A VEVŐ IGÉNYEI és saját ízlése SZERINT ALAKÍTHATÓ!

Választhatóak a belső ajtók, falszínek, szaniterek, a hidegburkolatok és a meleg burkolatok.

Ha időben érkezik, még a ház külső színét is kiválaszthatja!

A vevők a belső design területén szabadjára engedhetik a fantáziájukat!

Minőségi munkával, 1.osztályú anyagok felhasználásával, a törvény által meghatározott 3 éves teljes körű garanciával, az érintetlen, teljesen új lakás élményével ajánljuk a házakat!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 88
Telekméret(m2): 380 m2