Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060039S,  3szoba + nappali 2fürdővel 2autós garázzsal   /48.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Eladósoron egy tizenéves, rendkívül impozáns, saját részre építtetett önálló családi ház, modern, mégis harmóniát sugárzó hangulatban

Eladósoron egy rendkívül impozáns, tizenéve saját részre építtetett önálló családi ház, modern, mégis harmóniát sugárzó hangulatban.

Az épület önmagában 150 m2 nettó alap lakóterülettel bír, melyben helyet kapott 3 hálószoba, 2 fürdő, nappali, konyha, étkező, kamrával.

A ház belsőépítészetileg nagyon barátságos, kellemes, a nappali faberakásos kupolája gyönyörűen emeli az ingatlan eleganciáját, ezt még tovább ékesíti egy kandalló a helyiségben.

Csodás napsütötte terek jellemzik az ingatlant, a konyha-étkező körben napfényes, a nappali hátsó teraszkapcsolatos, innen a központi hallból nyílik az egyik háló, a hozzá tartozó fürdővel, a ház másik felében, külön kis szegmensként pedig további 2 hálószoba áll rendelkezésünkre egy második fürdővel.

Az ingatlan cirkó fűtéses, a konyhában, a fürdőkben padlófűtéssel, a ház fa hőszigetelt nyílászárókkal ellátott, ytong tégla építésű, hőszigetelő vakolattal, ezáltal alacsony rezsivel.

Belső garázzsal bír az épület, melyben 2 autó egymás mellett kényelmesen elférhet, a garázskapu természetesen elektromos.

A ház minimális alku esetén akár bútorozottan is birtokba vehető lehet.

Várjuk érdeklődéseiket!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Bénye
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 150
Telekméret(m2): 1200 m2