Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060063S,  Duplakomfortos 5 szobás családi ház Üllőn   /49.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
A nyugalom szigetén eladóvá vált egy duplakomfortos, nagy családi ház gyönyörű, gondozott kerttel, pincerendszerrel!

Üllőn, közel Budapesthez, mégis a nyugalom szigetén eladóvá vált egy duplakomfortos, jó nagy családi ház gyönyörű, gondozott kerttel!
Szép, igényes, óriási nagy, tágas, napsütötte, fából készült terasszal rendelkezik az ingatlan, 30 m2, valamint egy teljes pincerendszer is van alatta, 80 m2!
A ház teljesen szigetelt, természetesen TÉGLA falazattal, új tetőt kapott, új gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja a meleget, valamint a vadonatúj műanyag nyílászárók segítenek azt meg is tartani a házon belül.
A földszinten egy előszoba köszönt minket, 25 m2, amiből nyílik egy dolgozószoba és egy közlekedő, onnan tovább haladva egy hall fogad minket, ami belépést enged a tágas nappaliba, ebédlőbe, illetve a konyhába és a fürdőszobába, összesen 80 m2.
A tetőtérbe felérve ismételten egy központi térbe érkezünk, ahonnan 4 szoba tárul elénk, valamint egy fürdő és egy külön WC, újabb 80 m2 alapterülettel, 60 m2 hasznos lakótérrel.
A pince 3 helyisége összesen 80 négyzetméter, ami akár átalakítható egy hatalmas garázzsá is, vagy további szobák is kihozhatóak belőle, számítógépes teremnek, játékszobának, edzésre alkalmas résznek, vagy tárolásra és műhelynek! A padlás még további 60 négyzetméter, tárolásra, beépíthetően.
Az udvaron 2 állásos fedett autóbeálló és egy nagy kutyakennel is található.

Várjuk érdeklődő hívásaikat az ingatlan megtekintése kapcsán.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Üllő
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 220
Telekméret(m2): 1300 m2