Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060356,  Nagycsaládos ingatlan extrákkal remek helyen   /41.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
5 szobás, 2 fürdős, igazi nagycsaládos otthon, mindenhez közel, extra tartalommal, medencével

5 szobás, 2 fürdős, igazi nagycsaládos otthon vált eladóvá, mindenhez közel, extra tartalommal, plusz a kertben egy épített medencével.

Eladásra szánt ingatlanunk remek elrendezésben, az alsó szinten is kettő hálóval, ami ritkaság, pluszban az emeleten további 3 szobával, 1-1 fürdővel, tégla falazattal, szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, klímával, cirkó fűtéssel, riasztóval, az udvarban pedig garázzsal, medencével várja új lakóit.

Barátságos, igazi otthon hangulata fogad minket, töltsék meg Önök gyermekkacajjal, melegséggel, finom családi étkezésekkel, melyeket nyáron a teraszon a legjobb elfogyasztani, méretei grandiózusak, innen csak egy ugrás a medencében való csobbanás.

Autónk védelméről garázs gondoskodik, mögötte egy kis műhellyel, a locsolást fúrt kút biztosítja, a tető teljesen új, a vezetékek rézre lettek cserélve a falakban, mi kellhet még ennél több egy gyors költözéshez. Vegyék hamar birtokba ezt az ékszerdobozt, tehermentes, vigyázott, nagyon szépen lakott állapotában. Az épület természetesen színtiszta tégla falazatú és közlekedés, iskola, óvoda szempontjából is nagyon jó helyen található, csendes utcában, zöldövezetben, de közel mindenhez, ami fontos a mindennapokban, bevásárlás, busz, vonat.

Kérjenek időpontot kollégáinktól a megtekintésre mihamarabb!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 120
Telekméret(m2): 864 m2