Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060423S,  Monorierdő legszebb háza a legjobb helyen, legjobb áron   /40.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Központi helyen, álomház, felülmúlhatatlan paraméterekkel, 4szoba, nappali, konyha, étkező, 2fürdővel, garázzsal, TÉGLÁBÓL, szigetelve, műanyag nyílászárókkal

Központi helyen, álomház, felülmúlhatatlan paraméterekkel, 4szoba, nappali, konyha, étkező, 2fürdővel, garázzsal, TÉGLÁBÓL, szigetelve, műanyag nyílászárókkal.

Ingatlan kínálatunk egy igazi gyöngyszem a térségben, hozzá hasonló önálló családi ház nem található a környéken! Édenkerti paradicsom a nyugalom szigetén!

Monorierdő központjában, mindentől lépésekre lakhatunk, közintézmények, közlekedés, legyen az Önöké ez a csodás családi otthon, teremtsenek benne Önök gyermekkacajjal teli hangulatot!

A vasútállomás egy kényelmes sétával pár perc alatt elérhető, Monor-Budapest irányába a nagyon kedvező a menetidő, próbálják ki, jöjjenek el, nézzük meg együtt!

A ház több lehetőséget nyújt önmagában, mint gondolnánk első látásra, ugyanis az alsó szinten található 2szobából az egyik üzletnek lett kialakítva, fűtéssel, vizesblokkal, klímával, otthoni szolgáltatás, könyvelés, kozmetika, fodrászat, műköröm, szempillázás, kutyakozmetika, akár masszázs, rendelő céljára kiválóan alkalmasan, de vissza is alakítható szobává, ha az emeleti 3hálóval együtt a 4szoba-nappali nem lenne elegendő esetleg.

Nagyobb család, nagyszülővel összeköltözők, többgyermekesek előnyben, az épület 2fürdőt rejt, benne minden adott egy szinte azonnali, hamar költözésre.

A telek szépen karbantartható méretű, zöldövezet, kis nyugalom-sziget, van az udvarban garázs, kutyakennel, de még kerti sütögetőt is rejt, sőt egy medence is elférhet, hogy a hátsó teraszról szemmel tarthassunk játszadozó gyermekeinket.

A konyha-étkező körben napos, fényárban úszó, kamrával, teraszkapcsolatosan, az utcafront, az előkert felé is nyílik egy kis terasz, illetve a bejáratnál is található egy, mely fedetté tehető, korláttal, valamint az emeleten is vannak erkélyek, a fenti hall folytatásában meghosszabbíthatóan, napozásra, pihenésre, olvasni, kávézni.

A felső szinten a társalgó egy újabb szoba lehetőségét is magában hordozza, ha kevés lenne a helyiség, ha szükség lenne több hálóra, a lépcső mellett dolgozósarok is rendelkezésünkre áll, mindenki megtalálhatja benne a számításait, a helyét.

Tégla falazatunk szigeteléssel ellátott, a ház 3rétegű, új műanyag nyílászárókat kapott, fűtésünk gázcirkós, kiegészítő vegyes tüzelésű kazánnal, a vezetékes vízszolgáltatáson kívül fúrt kút biztosíthatja növényeink locsolását, pakolásra pedig még pince is jár a házhoz, mely száraz, tiszta.

Kérjenek időpontot kollégánktól egy személyes bejárásra, higgyék el, nem fognak benne csalódni, az ingatlan szinte bármikor rugalmasan megtekinthető lehet.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monorierdő
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 160
Telekméret(m2): 500 m2