Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ01060444S,  Saját telkes 3szoba+nappalis újépítés   /36.500.000 Ft
Ikerház Eladó
Alkalmi vétel
Új építésű projekt, 3 szoba + nappalival, 10 m2 terasszal, saját kerttel, autóbeállóval, minőségi kivitelezésben, jó helyen, mindenhez közel

Új építésű projekt vált eladóvá Monor városától és az új M4 autópályától pár kilométerre, csendes, nyugodt kis településen, kellemes utcában, jó környéken, 2percre az állomástól.

Az ingatlan tiszta nettó alapterülete 80 m2, plusz 10 m2 terasz, elosztása nagyon jó, 26 m2 amerikai konyhás nappali-étkező, 3 hálószoba, fürdőszoba, külön WC, kamra, közlekedő, előszoba, terasz és gépkocsibeálló kialakítással, modern gázcirkós fűtéssel.

Az ingatlan telken belüli elrendezése kiváló, a 350 m2-es udvar csak a saját kertrészünk, kerítéssel, átjárás nélkül, önállóan, két külön utcára nyíló kapukkal, egymástól függetlenül, a szomszédság kitűnő, közintézmények, központ és a vasútállomás pár percre található, gyalog is könnyen megközelíthető, Budapest is hamar elérhető.

Az ingatlant már most le lehet foglalni, megvannak az alapok, idei készültség az építés, kövesse nyomon új háza kivitelezését, szóljon bele a színekbe, a burkolatokba, álmodja meg új otthonát, családja új lakhelyét, kis fészkét.

A ház természetesen tégla falazatú, hőszigetelve, szép kerítéssel, külön nagykapuval, saját autóbeállókkal, fafödémmel, 3 rétegű műanyag ablakokkal, modern, a nyílászárókhoz illő külcsínnel, első osztályú, minőségi kivitelezésben, kombi gázcirkós padlófűtéssel.

A hirdetésben szereplő vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik, a színek, a burkolatok és a szaniterek választhatóak, így saját igényei szerint alakíthatja otthonát.

A lakás műanyag redőnnyel, szúnyoghálóval, inverteres klímával felszerelten megegyezés kérdése, nagyon frekventált helyen, vasútállomástól gyalog 3 percre, csöndes zöldövezeti kedvelt részen épül, legyen az Önöké.

AZ INGATLAN KIVITELEZŐJE CÉG, KAMATTÁMOGATOTT HITEL, 10+15mFt CSOK IGÉNYELHETŐ!

Várjuk érdeklődését, telefonáljon már ma, ne késlekedjen, nehogy lemaradjon róla!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monorierdő
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 80
Telekméret(m2): 350 m2