Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060398,  Villa jellegű épület a budai hegyekben 3+1 szinten 6szoba+nappalival   /190.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Budán, a 12.kerület legszebb részén, pazar környezetben, páratlan adottságokkal eladó egy sokszobás nagycsaládos villa jellegű épület

Budán, a 12.kerület legszebb részén, pazar környezetben, páratlan adottságokkal eladó egy sokszobás nagycsaládos villa jellegű épület, Farkasrét közelében, kitűnő közlekedési adottságokkal.

A panoráma erkélyeinkről leírhatatlan, a levegő minősége felülmúlhatatlan, csend, nyugalom szigete az ingatlan, mely három lakószinten hat teljes értékű szobával, amerikai konyhás, grandiózus méretű nappali-étkezővel, pinceszinttel, több autós garázzsal, több fürdőszobával várja új családja költözését.

A ház földszintjén családi közösségi életünket kiszolgáló, körben napos, hátra teraszos, előre erkélyes nappali vár minket, minden igényt kielégítő felszereltségű, bútorozott, gépesített konyhával, étkezővel, innen hátsó kertünkbe juthatunk, ahol gyermekeink, unokáink élvezhetik a szabadságot, napozhatnak, bújócskázhatnak kedvükre.

Az emeleten 4 szoba, fürdővel áll rendelkezésünkre, 2 erkéllyel, felette a tetőtérben, mely kellemes belmagasságú, tágas, további kettő szoba kapott helyet a hozzá tartozó fürdőszobával, erkélyekkel és egy külön generáció, a fiatalság számára kialakított konyha szegmenssel birtokba vehetően külön lakrészként.

Az ingatlan természetesen tégla falazatú, szigeteléssel, minőségi új nyílászárókkal, tisztasági festés után költözhető állapotban.

A képeken a lépcsőház, a konyhapult, az étkező, a nappali, a teraszok, a kilátás önmagukért beszélnek, de mindezt élőben kell látni, hogy Ön is otthonának érezhesse!

A kert ámulatba ejtő, saját kézzel ültetett és gondozott, folyamatosan karbantartott udvaron belül növekvő zöldnövényekkel, a legszebb pázsittal.

A ház alatt pince, fűthető kutyaház, garázs található, mellette kapott helyet a gépészeti helyiség, kazánház, egy mosókonyha, tároló részleg, a konyhához kamra is tartozik, a felső szinten gardrób is rendelkezésünkre áll, a ház egy szép nagy család új otthona lehet, jöjjenek, lássák meg Önök elsőként a lehetőséget benne.

Az ingatlan eladási ára 190millió Ft, de akár kiadása is szóba jöhet 500.000 Ft/hó bérleti díjért!

Megtekintés kapcsán várjuk érdeklődéseiket!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Budapest
Szobák száma: 7
Number bathrooms: 3
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 180
Telekméret(m2): 600 m2