Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060066,  Kétszobás tégla tündérlak Monorierdőn   /26.800.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Tulajdonosaink szeme fénye és büszkesége számára keresünk jó gazdát, gondos új tulajt

Legyenek Önök az új lakói ennek a tündéri kis háznak Monorierdő egyik csendes kis utcájában, aranyos, kellemes méretű telken TÉGLA falazattal.

A ház 2szobát, konyhát, kamrát, étkezőt, fürdőt rejt, dupla fűtéssel, összközművesen, bruttó 92 m2 alapterületen, melyhez a hozzáadott értékek jelentenek még sokat, kemence, fűtött garázs, pince, ólak, melléképületek, szaletli állnak rendelkezésünkre, a legfinomabb szőlővel a lugasban.

Ingatlanunk ipari árammal, fúrt kúttal is bír, gázkazán és vegyes tüzelés biztosítja a meleget, bútorainkkal felszerelkezve akár egy gyors, azonnali költözés is szóba jöhet.

Ennek az udvarnak a hangulatát mindenképpen élőben, saját érzékeinkkel muszáj megtapasztalnunk, a látottak magával ragadóak, teraszként a szőlőlugas alatti kerti pad környéke szolgál családi eseményekhez, finom étkezésekhez, hűs árnyékot biztosítva, autóbeállási lehetőség több is adott, a garázs pincés is egyben, a kemence azonnal hadra fogható, legyen az ingatlan az Önök új családi otthona, gyermekeik imádni fogják.

Megtekintés kapcsán ne késlekedjenek, várjuk hívásaikat még ma!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monorierdő
Szobák száma: 3
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 80
Telekméret(m2): 608 m2