Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060471,  Full extrás, luxus új építésű önálló családi ház gépesítve, napelemmel   /57.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Gépesített, 4szoba+nappalis új építésű önálló családi ház nettó 112 m2 alapterülettel, plusz 25 m2 garázzsal

Monor városközponti részén, csendes utcában, remek szomszédsággal eladó egy új építésű, A++ energetikai besorolású, gépesített konyhával és fürdővel felszerelt, 4szoba+nappalis önálló családi ház nettó 112 m2 alapterülettel, plusz 25 m2 garázzsal.

Az ingatlan a legmodernebb technológiával épül, garanciákkal, a szakmában legnagyobb szaktudással bíró kivitelezőtől, minőségben, odafigyeléssel, első osztályú anyagokból.

A ház fűtése teljesen elektromos, egy 6kW-os napelemmel pluszban, a konyhabútor, a konyhai gépek és egy teljesen felszerelt, gépesített fürdőszoba képezi az ár részét, már csak a személyes tárgyainkat, bútorainkat kell hozni, s birtokba venni.

Az épület 10+15 CSOK-ra alkalmas, babaváró, kamattámogatott hitel, lakáshitel felvehető rá, az építés folyamatban van, napról napra szépül minden, kérjenek időpontot kollégáinktól egy személyes megtekintésre, a terület bejárására, várjuk Önöket szeretettel.

Monor egy majdnem 20.000 főt számláló, fejlődő nagyváros, bölcsődével, óvodákkal, több általános iskolával és kettő középiskolával váráson belül, ezen kívül játszóterek, sétálóutca, parkok, tó, uszoda, teniszpálya, zeneoktatás növelik értékét, kiemelve szépségét szökőkutakkal és az összes bevásárlási lehetőség választékával, cukrászdák sokasága, éttermek, minden korosztály megtalálhatja itt a számításait, a kikapcsolódás lehetőségét, Budapest pedig nagyon könnyen elérhető a régi 4-es úton, az új M4 felől, vonattal pedig zónázó gyorsított utazással a repülőtér felé.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 112
Telekméret(m2): 685 m2