Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060386,  Modern, igazi amerikai álomotthon   /38.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Eladó a leghangulatosabb ház a vidéken, padlófűtéssel, könnyűszerkezetes építésben, pazar telekkel

Az ingatlan mindenki álom családi háza lehet, melyben a legszebb perceket, boldog időket lehet eltölteni, a teraszon napozva, ücsörögve, vagy éppen a nappaliban pihenve.

Barátságos környezetben, monori viszonylatban az egyik csendes részen, minden kényelemmel felszerelten, azonnal költözhetően vehető birtokba ez a családi otthon, mely harmóniát, barátságos családi melegséget sugárzó ingatlan. A telken termő fák, zöldnövények, szép virágok kaptak helyet egy garázzsal, s melléképülettel az udvarban, kerti sütögetésre alkalmas hellyel, autóbeállási lehetőségekkel, részben térkövezett telekkel, előkerttel.

Aki megengedheti magának, hogy banki finanszírozás nélkül megvásárolhatja ezt az ingatlant családi házaként, az szinte azonnal birtokba is kerülhet, nem fog csalódni benne, a képek önmagukért beszélnek.

Az épület 95 m2 alapterületen 2 szoba+amerikai konyhás nappali-étkező, fürdő elrendezésű, mosókonyhával, kamrával, külön wc-vel.

Az ingatlan padlófűtéssel, riasztóval felszerelt, fúrt kútról működtethető a locsolórendszer, összközműves, ergonómiailag a legjobban lett benne minden kiépítve, összhangban, harmóniában, stílusosan kitalálva, cserépfedéssel.

A beépített konyhabútor szinte új, tetszés szerint megbeszélés kérdése, jöjjenek, szeressenek bele első látásra az egészbe, kérjenek időpontot kollégáinktól a személyes bejárásra, megtekintésre.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 3
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 95
Telekméret(m2): 639 m2