Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060034S,  150 m2 ház, 5 szobával, két bejárattal   /44.800.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Majdnem ezres telken önálló családi ház, részben felújítva, egy külön bejáratú szoba-konyhás lakrésszel eladó

Monor Telepi részén, zöldövezeti, kertvárosi környezetben, széles utcában eladó egy tetőteressé tehető, önmagában is 5 szobás önálló családi ház, kellemesen nagy udvarral.

Az ingatlan összkomfortos, a gázcirkós fűtést egy hangulatos kandalló is kisegíti. A házban tágasak a terek, jó nagyok a szobák, a nappali grandiózus méretű, az épületbe fedett teraszon át juthatunk be.

Az épület hátsó feléhez tartozik egy külön szoba-konyha-fürdőszobás lakrész, amely idősebb családtag számára megfelelő lehet. Az ingatlan előkertes, a ház mögött melléképületek lettek kialakítva, az udvar locsolását fúrt kút könnyíti. A teljes tetőszerkezet új, a nyílászárók műanyagok, a vezetékek rézre lettek cserélve, a felújítás során a fűtésrendszer is korszerűsítésre került, már csak egy tisztasági festés és egy külső színezés hiányzik róla, a villany és a víz almérős a két lakrészhez.

Az ingatlan tökéletes lehet összeköltözőknek, ideális egy nagyobb családnak, várjuk jelentkezését, hívjon mihamarabb minket a megtekintés kapcsán.

A nettó 150m2 alapterület 3+1 szobát, nappali-étkezőt rejt, kettő fürdővel. Ne hagyja ki, nehogy másé legyen, csapjon le rá azonnal, frissen.

Személyes bejárással kapcsolatosan várjuk jelentkezéseiket.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 150
Telekméret(m2): 930 m2