Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060325,  130 m2-es újépítésű önálló családi ház városközpontban   /54.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Minőségi kivitelezésben, igényeseknek, új építésű önálló családi ház Monoron, közel mindenhez, 3szoba+nappalival

Minőségi kivitelezésben, igényeseknek, új építésű önálló családi ház a piacon!

Gyönyörű újépítésű önálló családi ház eladó Monor szívében, körülbelül 2 perc kényelmes sétára a városközponttól. Családi házas környezetben, kellemes szomszédsággal, zöld kertre néző nagy terasszal, 3 hálószobával, körben fényes nappalival, tágas konyha-étkezővel, kamrával, nagy fürdőszobával, külön wc-vel.

Az ingatlan saját ízlés szerint választható burkolatokkal, színekkel CSOK-ra alkalmas!

Monor városában, családias környezetben, eladóvá válik egy új építésű amerikai stílusú önálló ház. Az ingatlant a kivitelezője a lehető legjobb minőségben tervezi elkészíteni, első osztályú anyagokból, minőségi munkával. Exkluzív megjelenés és luxus jellemzi az épületet, 600 m2 telken, teljesen privát családi életet biztosítva. A belső színek és a burkolatok még kiválaszthatóak, álmodja meg saját ízlése szerint a belső hangulatot, a harmóniát, kulcsrakész átadás 2021.-ben várható. Az épület belső kialakítása impozáns és remek kivitelezésre vall, ugyanis a nappali szegmense napfénnyel borított, az innen nyíló terasz csak emeli értékét, hátsó udvarunk, előkertünk és a ház melletti terület kitűnően alkalmas füvesítésre, zöld növények telepítésére. A konyha-étkező rész tágas, körben napos, ezen kívül 3 szoba található az ingatlanban, fürdővel, külön wc-vel, tárolásra alkalmas kamrával. A kerítés tökéletesen illeni fog a ház külső színéhez, a sötétebb tetőt kompenzálva, maga az épület egy kis letisztult csoda lesz a környezetében. A ház természetesen a legmodernebb fűtéstechnikával felszerelt, műanyag nyílászárói és belső ajtói a legjobb minőséget tükrözik, energetikai szempontból a vastag tégla fal és a szigetelés nagyon olcsó rezsi számlát eredményez. Legyenek Önök azok családjával, akik gyermekeiket ebben a gyönyörűségben szeretnék felnevelni. Az ingatlanra a 10+15 mFt CSOK igényelhető, foglalják le még ma maguknak! Egyetlen és egyedi ajánlat! Az ingatlanhoz 19 m2 terasz is tartozik.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 130
Telekméret(m2): 600 m2