Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060423S,  Monorierdő legszebb tizenéves önálló családi háza   /39.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Mindenki álomháza, felülmúlhatatlan paraméterekkel, 3szoba, nappali, konyha, étkező, szép fürdővel, TÉGLÁBÓL, szigetelve, műanyag nyílászárókkal, padlófűtéssel

Mindenki álomháza, egy mediterrán jellegű csoda, felülmúlhatatlan paraméterekkel, 3szoba, nappali, konyha, étkező, szép fürdővel, TÉGLÁBÓL, szigetelve, műanyag nyílászárókkal, padlófűtéssel.

Ingatlan kínálatunk egy igazi gyöngyszem a térségben, hozzá hasonló önálló családi ház nem található a környéken! Édenkerti paradicsom a nyugalom szigetén!

Monorierdő leghangulatosabb teraszával és kertjével bíró családi otthon lehet az Önöké, csodás látvány, bensőséges atmoszféra vehet körül minket, érezzenek, szagoljanak bele ebben a pazar és kihagyhatatlan kínálatba, teremtsenek benne Önök gyermekkacajjal teli életet!

A belső elrendezés kiváló, három külön nyíló szoba jut mindenkinek, a központi nappali a ház lelke, a konyha-étkező picit szeparált, de tágas, fényes, a minőség kitűnő, a ház tizenéves korára igazán belakott, egy tisztasági festés után azonnal költözhető lehet, benne minden adott egy azonnali szerelemre első látásra.

Épületünk színtiszta tégla falazatú, beton alapon, beton födémmel, ami további tetőtér beépíthetőségre ad lehetőséget, szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, cirkós padlófűtéssel

A telek szépen karbantartható méretű, zöldövezeti, kis nyugalom-sziget, egy tároló is rendelkezésünkre áll az udvarban, sőt még egy medence is elférhet, hogy a hátsó teraszról szemmel tarthassunk játszadozó gyermekeinket.

Pihenésre, kikapcsolódásra kifejezetten ajánljuk a terasz adottságait, reggeli kávé, hétvégi ebéd, vagy egy fárasztó nap után az este szépsége itt garantált.

A mediterrán jelleg stílusában melegséget áraszt, a konyhabútor megegyezés kérdése, hiszen itt minden illik az adott környezethez, a ház klimatizált, a rezsi pedig bizonyítottan, de hihetetlenül alacsony, győződjenek meg róla saját szemükkel, fülükkel, kérjünk a tulajdonosunktól egy személyes bejárásra közös időpontot, várjuk érdeklődő hívásaikat.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monorierdő
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 80
Telekméret(m2): 536 m2