Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060042s,  Kúria jellegű épület akár két lakrésszel   /24.800.000 Ft
Családi ház Eladó
Csévharaszt örökpanorámás részén eladó egy rengeteg lehetőséget magában tartogató TÉGLA ház nagy telken

Csévharaszt örökpanorámás részén eladó egy rengeteg lehetőséget magában tartogató TÉGLA ház nagy telken, kúria jelleggel, ínyenceknek saját részre, vagy befektetői szemmel üzletnek, rendezvényközpontnak, mini szállodának, zenestúdiónak, táncteremnek, vagy a fantáziánk szerint szinte bármely szórakoztató célra kialakíthatóan.

Az épület akár két lakássá is bontható, két külön bejárattal, kiadásra, jó sok helyiséggel, de az eredeti arculatot megtartva is egy gyönyörű, impozáns, manzárd tetős kúria hozható ki belőle.

A felújításhoz, átalakításhoz támpontnak van egy tervezett alaprajz, mely szerint 2szoba, nappali, fürdő lehetne az egyik lakrész 74 m2 alapterülettel + 3szoba, nappali, fürdő lenne a második lakrész kamrával, terasszal 87 m2-en, ehhez csak fantáziánk és pénztárcánk szükséges, viszont így saját telekrésszel kapnánk két lakást, kiadásra, vagy akár két generációnak birtokba vehetően.

Az eredeti alaprajz mentén elindulva pedig saját konyhával, közösségi térrel, vizesblokkal bármely szórakoztatóipari tevékenység háttere, esküvőkhöz, rendezvényekhez kiváló helyszín lenne a telek kitűnő adottságaival együttvéve az ingatlan.

A ház összközműves, tehermentes, üres, ipari árammal, megtekintés kapcsán várjuk érdeklődéseiket!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Csévharaszt
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 160
Telekméret(m2): 3027 m2