Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060465,  Legszebb utcában, Monor legjobb helyén, elit családi ház szolid luxussal   /69.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Prémium ingatlan exkluzív vevőkörnek, akár bútorozottan, beépített, gépesített konyhával, dupla garázzsal

Prémium ingatlan exkluzív vevőkörnek, akár bútorozottan, beépített szekrényekkel, beépített, gépesített konyhával, dupla garázzsal, 4 szoba+nappalival, gardróbbal, 2 fürdővel, terasszal, erkéllyel.

Eladó egy saját részre megépített, szakszerűen megtervezett, minőségileg odafigyeléssel építtetett családi ház, a legjobb fekvésű telken, városközponthoz, közlekedéshez, közintézményekhez, városi uszodához, játszótérhez, egyszóval tényleg mindenhez nagyon közel, mégis a legcsendesebb utcában, a legjobb szomszédsággal, a legszebb telken.

Megvásárlásra kínált ingatlanunk irodánk ajánlásainak gyöngyszeme, az épületnek belső kivitelezés szempontjából nincsen párja, pazar kilátás vár minket a nappaliból az előkertre, saját diófákra, az alsó szinten is található szoba, ami nagyon nagy érték, ez jelenleg dolgozó funkciót tölt be, az emeleten további 3 hálószoba van, egy félszobával, melyből gardrób került kialakításra, plusz a két szinten két külön fürdőszoba található kényelmünk érdekében.

Egy többgyermekes család legideálisabb otthona lehet az ingatlan, meleg, barátságos hangulatával, vigyázott, folyamatosan karbantartott állapotban, tehermentesen, akár azonnal költözhetően. Itt sülhetnek a legfinomabb ebédek, sütemények, a teraszon ünnepelhet az egész család ebben az álomotthonban tavasztól őszig a szép időben, egy reggeli kávéra, vagy esti pihenésre is kitűnően alkalmas a terasz.

Az alsó szinten rendkívül ideálisan picit szeparáltan külön van a konyha szegmense, amerikai nappali étkezővel, elhatárolva a lenti szobától, ide is tartozik egy fürdő, káddal, zuhannyal, az emeleten szintén mindkét fürdési lehetőséggel. A nappali teraszkapcsolatos, mely a legszebb látványt nyújtja minden évszakban, a fenti erkély beépítésre került edzősaroknak, dolgozónak, gyermek játékbirodalomnak hasznosíthatóan. A felső hálószobák körben gyönyörűen naposak, fényesek, tágasak, teljes szoba értékűek.

Gyermekekkel az ingatlan kiválóan lakható, megtalálható benne a felnőtt szekció, az emeleten pedig a gyermekek területe, két részre osztva az épületet, mégis együtt, egy légtérben. Közös családi, vagy baráti összejövetelekre hűvösebb időben kiválóan alkalmas a hatalmas, és napfényes nappali, de nyáron, jó időben a legkitűnőbb hely erre az udvar, kerti sütögetővel, fedett terasszal, puha fűvel, zöld pázsittal, virágok között, egy igazi paradicsomi édenkertben, orgonákkal övezve.

Az épület természetesen TÉGLA, belső dupla garázzsal a pince szinten, a teljes ház alatt.

A ház pontos paraméterei az alábbiak szerint alakulnak szintenként: nettó 86 m2 a pince, 58 m2 garázzsal, 11 m2 kazánházzal, 5 m2 tárolóval, 12 m2 raktár helyiséggel, nettó 81 m2 az alsó szint, itt a nappali 23 m2, az étkező 22 m2, a konyha külön 8.4 m2, a szoba 12.24 m2, a kamra 3 m2, a lenti fürdő 6,5 m2, a külön wc 2 m2, a közlekedő/előszoba 4 m2. Az emeleten három teljes értékű szoba található 17-17 és 18 m2 alapterülettel, a gardrób 10 m2, a fürdő 5 m2, a közlekedő 8 m2.

Az udvarban térkő burkolat, autóleálló vízelvezetéssel, és oldalt, illetve hátul a legszebb, gyönyörűen zöldellő, kertész által gondozott, rendezett pázsit vár minket. A garázskapu elektromosan működő, billenő, a bejárat elektromos tolókapu. A ház klímával, csodálatos hangulatot és meleget adó beépített kandallóval, és természetesen riasztóval felszerelt, a nappalit díszítő kandalló az ingatlan központja és ékköve.

Legyen Ön is személyesen szemtanúja ennek a szépségnek, kérjen kollégáinktól időpontot a közös bejárásra, megtekintésre, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésére, várjuk érdeklődését.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

 

 

 

 

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 5
Number bathrooms: 2
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 247
Telekméret(m2): 457 m2