Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ1060204,  Tégla családi ház medencével, dupla garázzsal   /54.900.000 Ft
Családi ház Eladó
Alkalmi vétel
Frekventált helyen, saját részre teljes körűen felújítva eladó egy önálló tégla családi ház 3szoba+nappalival

Monor egyik legjobb részén eladó egy folyamatosan karbantartott, igényesen felújított 3 szoba+nappalis önálló tégla családi ház, autóbeállókkal, melléképülettel, dupla garázzsal, medencével, pincével.

Az ingatlan maga egy megvalósult álom, melybe ha belépünk igazi otthonosságot, lakájos családi hangulatot érezhetünk, ahol több gyermekkel is prímán el lehet férni.

A ház belső elrendezése, kialakítása kiváló, megvan benne a 3 szoba, plusz egy külön kis padlásszoba, mosókonyhával, melyek mind külön nyílóak, ezen kívül egy központi nappali és külön konyha-étkező, valamint a fürdő kapott benne helyet, ami biztosítja a külön nyíló helyiségeket és a remek harmóniát a mindennapi élethez.

A színek mindenhol mindennel összhangban vannak, a ház szerelem lehet első látásra a kedves vevőjelöltnek, a tulajdonosaink nagyon vigyázzák az ingatlant, mely cirkós padlófűtéses és egy prímán működő kiegészítő vegyes kazánnal felszerelten eladó, egészséges áralku esetén a beépített konyhabútor a ház része.

Az épület kitűnő környéken található, az udvar szép nagy, a kapuval szemben 85 m2 dupla garázzsal, hátul a kertben 37 m2 épített medencével, melléképülettel, alatta pincével, a telek végében kerti zuhannyal, füves résszel.

Folyamatos a felújítás, a tető cserélve lett, a nyílászárók újak, hőszigetelő műanyagok, a ház TÉGLA falazatú, dryvit szigeteléssel, újravezetékelve, költeni nem kell rá semmit, újszerű az állapot.

Megtekintése kapcsán várjuk érdeklődő hívásaikat, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésre, hívjanak, hiszen ez lehet vágyaik álomotthona.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 4
Number bathrooms: 1
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 90
Telekméret(m2): 1300 m2