Házikó Ingatlaniroda
Cím: 2200 Monor, Ady Endre utca 130.   Telefonszám: +36/30-960-57-39
Email: info@haziko.hu
HAZ646612,  Villa, kastély Pest megye közepén   /340.000.000 Ft
Családi ház Eladó
Kastély, villa a repülőtér vonzáskörzetében! Több generáció részére több külön bejáratú szárnyból áll az épület, hatalmas kerttel, több garázzsal.

Kastély, villa a repülőtér vonzáskörzetében!!! BEFEKTETŐK, VENDÉGLÁTÓSOK, NAGYCSALÁDOSOK! KEDVEZŐ LEHETŐSÉG NYÍLT AZ ÖNÖK SZÁMÁRA! GYÖNYÖRŰ INGATLAN! NE HAGYJA KI!!! Itt minden adott, hogy egy nagyon jövedelmező vállalkozást folytasson, úgy, hogy egy szuper kényelmes otthona is lelhet, akár több generáció részére is! Több külön bejáratú szárnyból áll az épület, melyek a következő helyiségekből állnak: 1. Fedett verandán keresztül juthatunk be ebbe a lakrészbe, ahol 4 apartman került kialakításra, mindegyik nappalival, fürdőszobával, WC-vel, kábel tv, internet, gáz fűtés, (padló és radiátor). 2. Kettő hálószoba fürdőszobával, WC-vel, gyönyörű galériás nappali, melyhez egy szauna, jacuzzi, billiárd terem is tartozik, ahol masszázszuhany, WC, gardrób, és a kazán, (Junkers), is helyet kapott! A 90 m2-es nappaliból vezető lépcsőn át juthatunk fel a galéria részbe, mely egy légterű, a teret egy díszes kivitelű mázas cserépkályha valamint a kecsesen elegánsan ívelő, diófából készült lépcső uralja. 3. Konyha étkezővel, 90 m2 nappali, egy szoba fürdőszobával, WC-vel, és 50 nm fedett terasz! 4. Külön bejáratú, (előtte 30 nm-es terasz): 4 apartman nappalival, fürdőszobával, WC-vel, TV-vel, radiátoros fűtéssel, melyet egy Vaillant kazán biztosít. A hatalmas parkban egy nagyon hangulatos borospince húzódik meg, valamint egy különálló épület, (108 nm), társalgónak, irodának, vagy reggelizőnek is megfelel, panoráma üveges műanyag nyílászárókkal ellátva. Közvetlen mögötte nagyméretű fedett kerti grillező húzódik meg, kb. 50 nm-es kerthelyiséggel! Tovább haladva a parkban egy garázs, valamint egy kerti bútorok tárolására szolgáló épület is el lett helyezve. A park végében húzódik meg buja növényzet társaságában a 10 m x 4 m-es csempézett medence, mely teljesen automatizált! Az árban az igényes bútorzat, és a felszerelés is benne van, amely magában is egy vagyon lenne!!! Használja ki ezt a nem mindennapi lehetőséget!

Az ingatlan ára: 340.000.000 Ft

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Főbb adatok
Település: Monor
Szobák száma: 12
Number bathrooms: 4
Parkolóhely: igen
Alapterület(m2): 807
Telekméret(m2): 7400 m2