31 Kép

31 Kép

3szoba + nappali 2fürdővel, garázzsal, pincével

Tápióbicske

69.900.000 Ft

Eladósoron egy tizenéves, rendkívül impozáns, saját részre építtetett önálló családi ház, modern, mégis harmóniát sugárzó hangulatban

Azonosító: HAZ1060039

Kapcsolattartó Zsilka Viktória +36/30-960-57-39

Eladósoron egy rendkívül impozáns, 20 éven belül saját részre építtetett önálló TÉGLA szigetelt családi ház, modern, mégis harmóniát sugárzó hangulatban.

Az épület önmagában 160 m2 lakóterülettel bír, melyben helyet kapott 3 szoba, 2 fürdő, 2 wc, 2 bejárattal, nappali, konyha, étkező, teraszkapcsolattal, kamrával. A ház fele alatt pince található, kazánházzal, plusz 30 m2 a garázs autónknak fedett beállást biztosítva.

A ház belsőépítészetileg nagyon barátságos, otthonos, kellemes, a nappalitól külön szeparálva az étkező fényben úszó, a konyha is egy külön helyiséget képvisel, mégis egybenyitva, órási egybefüggő légteret biztosítva családi, baráti összejövetelekhez, finom vacsorákhoz, hétvégi ebédekhez. Nyáron a teraszon elfogyasztott kávénk a legjobban eső, pihentető, kikapcsoló akár például egy jó könyv mellett. Fa nyílászáróink hőszigeteltek, redőnyökkel, a vezetékek természetesen újak, a falak szinte festést sem igényelnének, de természetesen tisztasági festéssel saját ízlés szerinti színvilágot érhetünk el. Az ingatlan tehermentes, akár hamar költözhető is lehet, szeressen bele impozáns eleganciájába, gyönyörű kertjébe.

Csodás napsütötte terek jellemzik az ingatlant, a konyha-étkező körben csodásan napfényes, a nappali hátsó teraszkapcsolatos, a központi hallból nyílik egy folyosó, onnan külön-külön a szobák, a fő fürdő, a garázs kijárat, a főbejáratnál pedig található még egy fürdőszoba wc-vel.

Az ingatlan cirkó fűtéses, körbeszigetelt, a ház fa hőszigetelős nyílászárókkal ellátott, redőnyözött, ezáltal alacsony rezsivel kifűthető. Belső garázzsal bír az épület, melyben még egy szép nagy autó is kényelmesen elférhet.

A ház minimális alku esetén akár bútorokkal is birtokba vehető lehet.

Tulajdonosunk értékegyeztetéssel Budapesten lakás beszámítási lehetőségét is szívesen fogadja.

Várjuk érdeklődéseiket!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

22 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
160 m2
Telekméret(m2):
848 m2
Térképnézet

Ingatlan kereső

0
-
499,900,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier